1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KEFALETLE SERBEST
KEFALETLE SERBEST

KEFALETLE SERBEST

Şüpheli hareketleri nedeni

A+A-

 

Şüpheli hareketleri nedeni ile üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan zanlı serbest kaldı

Alayköy’de 9 Ekim gecesi devriye gezen polis ekipleri tarafından şüpheli görülerek üzerinde yapılan aramada 335 miligram Sentetik Cannabionit türü uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan zanlı S.Ö (E-25) dün ile teminat talebi ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

ALIŞ VERİŞİ GAZİMAĞUSA’DA YAPTI

Duruşmada olguları aktaran polis, zanlı Serhat Özer’in Alayköy’de 9 Ekim tarihinde saat 23 raddelerinde devriye gezen polis ekipleri tarafından şüpheli olarak görüldüğünü ve durdurularak üzerinde yapılan aramada tasarrufunda yaklaşık olarak 335 miligram ağırlığında Sentetik Cannabionit türü uyuşturucu madde bulunarak tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, uyuşturucu maddeyi Gazimağusa’da ismini bilmediği bir kişiden aldığını tespit ettiklerini açıkladı. Soruşturmanın tamamlandığını, zanlının aleyhine getirilen dava tebliğini kabul ettiğini belirten polis, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu açıklayarak teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapması ve bir kefilin 20 bin TL imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.