1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KEHANETLERİNDE YANILMAYA BAŞLADI
KEHANETLERİNDE YANILMAYA BAŞLADI

KEHANETLERİNDE YANILMAYA BAŞLADI

Abdülaziz’in kehanetleri tutmamaya başladı...

A+A-

Astrolog Abdülaziz yanıldı

2015 yılı başında bir dizi kehanette bulunan Abdülaziz’in kehanetleri tutmamaya başladı.

Astroloji Profesörü Abdullah Abdülaziz, 1 Ocak 2015 gününde ülkemizde yaşanacak gelişmelerle ilgili 2015 yılının falına baktığı değerlendirmelerde bu kez yanıldı. Mustafa Akıncı’nın Cumhurbaşkanı seçileceğini bilmesine karşın Abdüllaziz Beşiktaş’ın şampiyon olacağı öngörüsünde bulunmuştu. Abdülaziz’in Talat ile ilgili öngörülerinin de tutmaması bekleniyor.

Barışcan Şekerci

Astroloji Profesörü Abdullah Abdülaziz, Detay Gazetesi’ne özel gerçekleştirdiği 2015 kehanetlerinde yanılmaya başladı. Cumhurbaşkanlığı tahmini tutan Abdülaziz’in spor konusundaki kehanetleri tutmadı. Talat’ın başkanlığa gelemeyeceğini de iddia eden Abdülaziz’in bu kehanetinin de tutmaması bekleniyor.

“AKINCI CUMHURBAŞKANI OLACAK” DEDİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalacağını, balık ve oğlak burçlu adayların ikinci tura geçeceğini ve 28 Aralık doğumlu oğlak burcu olan Mustafa Akıncı’nın seçimi kazanacağını söyleyen Abdülaziz, Akıncı’nın masadan kaçmayacağını ve Kıbrıs’ta federasyon temelinde bir anlaşma olacağını belirtmişti. Geçmişte yaptığı tahminlerinin de doğru çıktığını söyleyen Abdülaziz “Akıncı’yı tanımam ve fakir olduğunu da herkes bilir. Yani benim O’ndan herhangi bir çıkarım yok ama Akıncı’nın kazanacağını görüyorum” demişti. Adayların seçim için boşa para dağıtacağını ancak seçimin sonucunu gençlerin belirleyeceğini de söyleyen Abdülaziz, 2015 yılının çözüm yılı olacağını vurgulamıştı.

“ÇÖZÜM OLDU, BİTTİ”

Kıbrıs’ta çözümün bittiğini ve bunun halka açıklanmadığını savunan Abdülaziz, “Amerika ve Fransa bu işi bitirdi. Çözüm oldu ve bitti” diyerek, Kıbrıs’ta federasyon temelinde bir anlaşma olacağını söyledi ve “2004’te kapıların açılması gibi 24 saat içinde bu iş bitecek. Ancak Ekim’den sonra olacak. İlk olarak hava alanları açılacak. Birleşmiş Milletler 6 ay havaalanlarını idare edecek. Sonra Mağusa Limanı açılacak. Bu yıl kesinlikle Maraş açılacak ve iki halk bir devlet olacak” kehanetlerinde bulunmuştu.

 “YORUMLARIM YÜZDE 95 DOĞRU ÇIKAR”

Astroloji’nin bilimsel olduğunu belirten Abdülaziz, bunun bir fal olmadığını, yorumlarının yüzde 95 doğru çıktığını ve yanılma payı da olabileceğini söyleyerek, astrolojiyi meteorolojiye benzetti.

“BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLACAK” DEDİ TUTMADI

Detay’a özel değerlendirmelerde bulunan Abdülaziz, 2015 yılında Beşiktaş’ın şampiyon olacağını söyleyerek, “ben Fenerbahçeliyim ama yorum yaparken tarafsız bakmak durumundayım” ifadelerini kullanmış ve siyah beyazlı takımı işaret etmişti. Süper Lig’de haftasonu oynanan derbide ezeli rakibi Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ederek 33. hafta itibariyle puanını 76’ya çıkaran Galatasaray, Başakşehir’e 2-2 berabere kalan Fenerbahçe’nin 71 puanda kalmasıyla son hafta Çaykur Rize maçını oynamadan 20. şampiyonluğuna ulaştı. Hal böyle olunca Abdülaziz’in kehanetleri de tartışma konusu oldu.

“TALAT’A BAŞKANLIK GÖRÜNMÜYOR” DEDİ

Mehmet Ali Talat’ın yengeç burcu olduğunu, liderlik yönünde iyi olduğunu da kaydeden Abdülaziz, “Mehmet Ali Talat artık bir yere gelmeyecek. Parti başkanlığı veya herhangi bir şey olmayacak” diye konuşmuştu. CTP’nin gerçekleşecek kurultayında 2 adaydan biri olan Talat’ın kurultayda CTP’nin başkanlığına gelmemesi ise çok büyük bir sürpriz olarak değerlendiriliyor.

 TAÇOY’UN İSTİFASI, TATAR’IN BAŞKANLIĞI

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’un partisinden istifa ederek, Ulusal Birlik Partisi’ne geçeceğini de savunan Abdülaziz, “onda suç yoktur. Dürüst ve iyi bir insandır” yorumunda da bulunmuştu. Ulusal Birlik Partisi başkanlığı için Ersin Tatar ile Dr. Ünal Üstel arasında bir yarış başladığını söyleyen Abdülaziz, “Bu iş para ister. Kim örgütlere para harcarsa, o başkan seçilecek” diyerek, Başak burcu olan Ersin Tatar’ın bu konuda şanslı göründüğünü söyledi.

“4’LÜ KOALİSYON KURULACAK”

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra hükümetin bozulacağını ve erken seçime gidileceği ve seçim sonucunda dört partinin çoklu koalisyon kuracağını söyleyen Abdülaziz, seçimin ardından Ekim ayında çözüm olabileceği öngörüsünde bulundu.

 “SERDAR DENKTAŞ FAZLA GÜVENDİ”

Serdar Denktaş’ın da yengeç burcu olduğunu ve partisini demokratik yönetmediğini söyleyen Abdülaziz, “Fazla güvendi ve bazı konularda yanlış yaptı. Ayrıca yengeç burcu öfkelidir ve öfkesi yüzünden yanında insan kalmayacak” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.