1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KEL’İN YERİ’NDE 150 BİN TL’LİK HASAR
KEL’İN YERİ’NDE 150 BİN TL’LİK HASAR

KEL’İN YERİ’NDE 150 BİN TL’LİK HASAR

Kel’in Yeri’nde 150 bin TL’lik hasar

A+A-

Geçtiğimiz hafta aniden yanarak kullanılmaz hale gelen ülkenin ünlü restoranı “Kel’in Yeri’nde” 150 bin TL’lik hasar oluştu. Kel’in Yeri isimli restoranın sahibi Mehmet Gül, yanarak kullanılmaz hale gelen restoranın 12 yıldır faaliyette olduğunu söyledi ve yangının elementi bozuk olan cips makinesindeki yağın ısınması nedeniyle çıktığını üzülerek anlattı
 
Ahmet İLKTAÇ

Ülkenin en tanınmış restoranlarından olan ve geçtiğimiz hafta Yeniboğaziçi bölgesindeki şubesi yanarak kullanılmaz hale gelen “Kel’in Yeri” isimli restoranda yangın nedeniyle 150 bin TL’lik hasar meydana geldi.

Sigortalı olmayan restoranın sahibi Mehmet Gül, cuma günü pide arası kebap çeşitleri ile aynı yerde vatandaşa hizmet vermeye başlayacaklarını bildirdi.

Restoranın eski haline dönüşünün ise kasım ayını bulacağı öğrenildi.

12 yıllık geçmiş

“Kel’in Yeri” isimli restoranın sahibi Mehmet Gül, yanarak kullanılmaz hale gelen restoranın 12 yıldır faaliyette olduğunu söyledi.

Mehmet Gül, 26 Temmuz gecesi saat 10.45’te restoranını kapatarak evine geldiğini saat 11.30’da da restoranının yandığı yönünde kendisine haber geldiğini kaydetti.

Yangının elementi bozuk olan cips makinesindeki yağın ısınması nedeniyle çıktığını anlatan Gül, sigortası bulunmayan işyerinde yangın nedeniyle yaklaşık 150 bin TL’lik hasar meydana geldiğini dile getirdi.

Mehmet Gül, yangının hemen ardından yeniden hizmet verebilmek adına çalışmalar başlattıklarını ve önümüzdeki cuma günü restoranın bulunduğu alana bir karavan ve 50 kişilik sandalye yerleştireceğini bildirdi.

Bir süre tabakta yemek veremese de pide arası kebaplarını müşterilerine sunacağını belirten Gül, kasım ayının sonlarına doğru da geçmişteki gibi tam teşekküllü bir şekilde hizmete devam edeceklerini dile getirdi

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.