1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ŞOK İDDİA!
KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ŞOK İDDİA!

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ŞOK İDDİA!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burak Can Karamanoğlu'nun ölümüyle ilgili şok bir iddia ortaya attı;

A+A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Burak Can Karamanoğlu'nun ölümüyle ilgili oldukça ilginç bir iddia ortaya attı. Kılıçdaroğlu, Karamanoğlu öldürülmeden önce elektriklerin kesildiğini ve kimin ateş ettiğinin belli olmadığını iddia etti.

Zonguldak'ta halka hitap eden Kılıçdaroğlu Burak Can Karamanoğlu'nun ölümü ile ilgili şoke eden iddiada bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Halkı bölüyor halkı uyardım sakın provokasyonlara girmeyin diye. Dün Kasımpaşa'da gencecik çocuğumuz öldürüldü ama öldürülmeden önce bütün elektrikler söndürülüyor kimin ateş ettiği belli değil.

 Bu iddia üzerine, Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den Kasımpaşa'da 12 Mart akşamı yaşanan kesintilerle ilgili bir açıklama geldi.

Şirketten, yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"12.03.2014 tarihinde Kasımpaşa'da saat 20.03'te meydana gelen kesintiler arıza kaynaklı olup, kabloların kısa devre sonucu hasar görmesinden meydana gelmiş ve tesisin bakım-onarımı yapılarak, kesintiden etkilenen Hacı Hüsrev Mahallesi, Feriköy Yayla Meydanı Caddesi, Piyalepaşa çöp arıtma tesisi civarına 21.40'ta enerji verilmiştir. Beyoğlu İlçesi Kaptanpaşa, Piyalepeşa Mahallesi, Fatih Sultan Caddesi, Üst Baruthane Caddesi, Geceler Sokağı, Büyükaltaybaşı Sokağı, Çiftçiler Aralığı, Akçay Sokak, Kulaksız Caddesi, Tepeüstü Sokağı, Yıldırım Sokağı, Fatih Sultan Minberi Caddesi, Okçular Tekkesi'nde meydana gelen arızaların onarımı ise 13.03.2014 tarih, saat 12.00'ye kadar devam etmiştir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.