1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kenan Beren için endişeli
Kenan Beren için endişeli

Kenan Beren için endişeli

Kenan Beren için endişeli

A+A-

Kenan Doğulu, önceki akşam eşi Beren Saat'e yapılan protesto üzerine harekete geçti. Endişeye kapılan popçu, eşini her saniye takip edecek bir yakın koruma tutacak.

 

Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen terör protestolarının en ilginci, önceki akşam Sarıyer'de gerçekleşti. Bir grup, HDP'ye oy verdiği iddia edilen Beren Saat'i protesto etmek için toplandı. Öfkeli grup, Saat'in rol aldığı 'Aşk­ı Memnu' dizisinin çekildiği villanın önünde toplanıp "Beren Saat'e inat teröre hayır" diye sloganlar attı. Grup, yarım saatin ardından dağıldı. Bu protestoyu duyan Kenan Doğulu, eşi için iyice endişelendi.
 
SETTE DE GÜVENLİK OLACAK
 
Günlerdir eşine ve kendisine sosyal medyadan yapılan sert yorumları korkuyla okuyan Doğulu, son olayın ardından kolları sıvadı. Ünlü popçu, Beren Saat'i her yerde adım adım takip edecek bir yakın koruma tutma kararı aldı. Bu arada güzel oyuncu için yeni dizisinin setinde de güvenlik önlemleri alınacağı öğrenildi.
 
TEHDİT ALIYOR
 

Twitter ve Instagram'dan tehdit alan Beren Saat'in, bu kişilerin tespit edilmesi için de savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Bu arada Kenan Doğulu, her an eşinin yanında olacak yakın koruma için birçok aday belirlenmesini istedi. Doğulu, Saat'in 'bodyguard'ını da bu adaylar arasından kendi seçecek.

Takvim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.