1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN ŞAHİDİ BAKIN KİM OLACAK
KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN ŞAHİDİ BAKIN KİM OLACAK

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN ŞAHİDİ BAKIN KİM OLACAK

Kenan İmirzalıoğlu'nun şahidi bakın kim olacak

A+A-

Kenan İmirzalıoğlu Ezel dizisindeki dayısı Tuncel Kurtiz'e vefasını yine gösterdi. Oyuncu, düğününde nikah şahidi yapmak istediği merhum sanatçının yerine eşi Menend Kurtiz'e teklif götürdü.
 
VEFAKAR KENAN

 
Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yine gönülleri fethetti. Yardımsever kişiliğinin yanı sıra vefakarlığıyla da bilinen İmirzalıoğlu, ustası Tuncel Kurtiz'i unutmadı.
 
 
"NİKAH ŞAHİDİM SEN OLACAKSIN" DEMİŞTİ
 
Bir döneme damga vuran Ezel dizisinde birlikte rol aldığı Kurtiz'in 2013'te vefat etmesiyle büyük üzüntü yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, "Evlenince nikah şahidim sen olacaksın" dediği merhum Tuncel Kurtiz'in yerine eşine teklif götürdü.
 
DUYGULANDIRAN TEKLİF
2 gün sonra güzel oyuncu Sinem Kobal'la Cunda'da evlenecek olan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz'in eşi Menend Kurtiz'i özel olarak davet etti. Oyuncu, sık sık arayıp sorduğu Menend Hanım'a "Nikâh şahidim olursanız çok mutlu olurum. Tuncel baba vefat etmeseydi nikâh şahidim olacaktı" teklifinde bulundu.
 
"BENİ ÇOK ONURLANDIRDIN"
Gözleri dolan Menend Hanım'ın da oyuncuya "Çok teşekkür ederim törene seve seve katılacağım. Şahitlik için bana gelene kadar daha yakınların vardır. Beni çok onurlandırdın" cevabı verdiği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.