1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. KENAN IŞIK ÖLÜYOR MU?
KENAN IŞIK ÖLÜYOR MU?

KENAN IŞIK ÖLÜYOR MU?

Kenan Işık ölüyor mu?

A+A-

Kenan Işık ölüyor mu?

Kenan Işık'tan gelecek iyi bir haberi beklerken usta oyuncunun kendisi gibi başarılı olan yakın arkadaşından kötü açıklama geldi. Haldun Dormen söylenenlerin aksine Kenan Işık'ın sağlık durumunun kötü olduğunu belirtti. Kenan Işık ile ilgili bu haber sosyal medyada yankı uyandırdı. Kenan Işık ölüyor da saklanıyor mu yorumlarına neden oldu..

Kenan Işık'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Aylardır ondan gelecek iyi bir haber için yanıp tutuşurken bugün Haldun Dormen'in o sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyenler sevenlerini mi kandırıyor? Gerçekler neler? Kenan Işık 'ın sağlık durumu kötüye mi gidiyor?

 Usta oyuncu Kenan Işık ile ilgili kötü haber bugün usta oyuncu tiyatrocu Haldun Dormen'den geldi. Haldun Dormen Kenan IŞık'ın sağlık durumunun iyi olmadığını söyledi. Gelen haber herkesi çok üzdü.

 Günlerdir O'ndan gelecek iyi bir haberi bekledik. Kenan Işık geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastaneden çıkamadı. Kenan Işık'tan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz ama dün Haldun Dormen'in yapmış olduğu açıklama tüm ışıkları söndürdü.

 Ünlü tiyatrocu Haldun Dormen hastanede hayata tutunmaya çalışan Kenan Işık'ı ziyaret etti ve çıkışta yaptığı açıklamada herkesi üzdü. Gittiği spor salonunda düşerek beyin kanaması geçirmişti Kenan Işık o gün bugün hayata tutunmaya çalışan Işık iin en acı açıklama Haldun Dormen'den geldi.

Ünlü tiyatrocu Haldun Dormen, önceki gün Metrocity’de bir söyleşiye katıldı. Geçirdiği beyin kanaması sonucu uzun süredir hastanede tedavi gören yakın arkadaşı Kenan Işık’ı sık sık ziyaret ettiğini belirten Dormen, Işık hayranlarını üzecek bir de haber verdi. Dormen “Kenan Işık’ı çok severim. Tedavi gördüğü hastaneye sürekli uğruyorum. Maalesef durumu iyi değil. Çok üzgünüm. Tekrar televizyonlara dönebileceğini hiç sanmıyorum” dedi.

haldun.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.