1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KENAN IŞIK'I YASA BOĞAN HABER!
KENAN IŞIK'I YASA BOĞAN HABER!

KENAN IŞIK'I YASA BOĞAN HABER!

Kenan Işık'ı yasa boğan haber!

A+A-

Malatya'da sanatçı Kenan Işık'ın eniştesi Yakup Kıyıcı, evinde ölü olarak bulundu. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen oğlunun, babasının cesediyle birkaç gün aynı evde kaldığı öğrenildi.

BOĞAZINDA EKMEK KIRINTILARI BULUNDU

Çukurdere mahallesi Zapçıoğlu caddesindeki Fidan apartmanında, psikolojik sorunları olan O. Kıyıcı ile birlikte yaşayan Yakup Kıyıcı'dan (85) haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri Yakup Kıyıcı'yı ölü olarak buldu. Kıyıcı'nın vücudunda herhangi bir kesici alet izi, silahlı saldırı belirtisi ve boğulma emaresi olmadığı, boğazında ekmek kırıntıları bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kıyıcı'nın cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Babasının cesediyle birkaç gün aynı evde yaşayan Kıyıcı'nın oğlu ise ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yakup Kıyıcı'nın, 30 yıl önce eşi Şaziye Kıyıcı'nın hayatını kaybetmesi üzerine psikolojik sorunları olduğu belirtilen oğlu O. Kıyıcı ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Kıyıcı'nın tiyatro sanatçısı ve sunucu Kenan Işık'ın da eniştesi olduğu öğrenildi.

Vatan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.