1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KENDİ İŞYERİNİ SOYDU!
KENDİ İŞYERİNİ SOYDU!

KENDİ İŞYERİNİ SOYDU!

Kendi işyerini soydu!

A+A-

Lefkoşa’da Tekno Cam isimli işyeri çalışanı Rifat İpek, kendi çalıştığı iş yerinin anahtarını kopyalayarak arkadaşı Umut Aytekin ile anlaştığı ve önceki akşam iş yerine girerek kasadan 3 bin 350 TL nakit parayı sirkat ettiği gerekçesi ile tutuklandı.

Haklarında başlatılan polis soruşturması kapsamında dün mahkemeye çıkarılan zanlılar Umut Aytekin ve Rifat ipek hakkında 2 gün tutukluluk emri temin edildi.

Abbas ELMAS                              

Mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Kazım Sevinç, zanlı Umut Aytekin ve Rifat İpek’in 10 Mart tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen “Dükkan açma ve sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Sevinç, zanlıların söz konusu tarihte saat 23.00 sıralarında Girne Caddesi’nde faaliyet gösteren Tekno Cam isimli işyeri çalışanı olan zanlı Rifat İpek’in daha önceden aralarında anlaştıkları zanlı Umut Aytekin ile birlikte söz konusu işyerinin anahtarını kopyalayarak iş yerine girdiklerini ve para kasası içinde bulunan 3 bin 350 TL nakit parayı sirkat ettiklerini söyledi.

Zanlı Umut Aytekin’in olayla ilgili gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini aktaran polis memuru Kazım Sevinç, zanlı Rifat İpek’in sessiz kalma hakkını kullanarak ifade vermek istemediğini belirtti. Sevinç, zanlılar aleyhinde başlatılan polis soruşturmasının henüz tamamlanmadığına dikkat çekerek, yürütülen polis soruşturması kapsamında her iki zanlının da 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum