1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kendi kendini dövdü
Kendi kendini dövdü

Kendi kendini dövdü

Kendi kendini dövdü

A+A-

Cinsel taciz suçuyla sorgulanmak üzere nezarete atılan bir kişi, nezarethanede tam 45 defa kendini yumruklayıp iki gözünü morarttıktan ve yüzünü şişlikler içinde bıraktıktan sonra polisin kendisini sorguda dövdüğünü iddia etti

ABD'nin California eyaletine bağlı Lucerne kentinde cinsel taciz suçuyla sorgulanmak üzere nezarete atılan bir kişi, nezarethanede tam 45 defa kendini yumruklayıp iki gözünü morarttıktan ve yüzünü şişlikler içinde bıraktıktan sonra polisin kendisini sorguda dövdüğünü iddia ederek dava açmak istedi. Ama zanlının nezarethanenin hemen karşısındaki güvenlik kamerasını unuttuğu ortaya çıktı.

The Register Guard'ın haberine göre, 33 yaşındaki Aleksander Robin, kadınlara cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındı. Zanlı polisi işkence yapmakla suçlayarak hapisten kurtulmak için hiç kimsenin aklına gelmeyen bir yola başvurdu ve nezarethanede kendi kendisini dövdü.

Yüzünü tam 45 defa yumruklayan zanlı, gözlerini iyice morartıp yüzünü şişlikler içinde bıraktıktan sonra polise şantaj yapmaya kalktı. Zanlı mahkemeye çıkarıldığı takdirde polisin kendisine işkence yaptığını söyleyeceğini belirterek kendisini serbest bırakmalarını istedi. Ancak bu şantaj tutmadı, çünkü zanlı nezarethanenin karşısındaki güvenlik kamerasını hesaba katmamıştı. Zanlının kendi kendisini dövdüğü o anlar işte böyle görüntülendi.

İşte o görüntüler:

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.