1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KENDİ KENDİNİ ELE VERDİ
KENDİ KENDİNİ ELE VERDİ

KENDİ KENDİNİ ELE VERDİ

Kaçtıktan sonra olay yerine yeniden giden zanlı yakayı ele verdi.

A+A-

Girne’de sokak ortasında vatandaşlar tarafından baygın bulunan Yakup Güzelkaya, ambulansın geldiğini fark edince olay yerinden kaçtı. Birkaç saat sonra uyuşturucu ve cep telefonu bulunan olay yerine yeniden giden Güzelkaya, yakayı ele verdi

Duygu ALAN

Girne’de önceki gün saat 19.00 sıralarında Aytaç Sokak’ta sivil vatandaşlar tarafından baygın halde bulunan, ambulansın geldiğini fark edince de olay yerinden ayrılan Yakup Güzelkaya, tasarrufundaki yaklaşık 1,5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve cep telefonunu olay yerinde düşürdü. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı, konu maddeyi ve cep telefonunu emare olarak aldı.

Zanlı Güzelkaya, düşürdüğü maddeyi ve cep telefonunu almak için aynı gün akşam saatlerinde yeniden olay yerine gidince enselendi.O sırada olay yerince incelemelerini sürdüren polis ekipleri, zanlı Yakup Güzelkayayı gözaltına aldı. Güzelkaya, doktor kontrolünden geçirildikten sonra tutukluluk talebi ile dün mahkemeye çıkarıldı.

Kamera görüntüleri incelenecek

Soruşturmayı yürüten polis, mahkemedeki ifadesinde, bölgedeki kameraların görüntülerinin inceleneceğini ve halen alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek zanlının bu aşamada soruştrumaya olumsuz etki etmemesi için 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının tutukluluğuna emir verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.