1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KENDİ KENDİNİ YAKTI
KENDİ KENDİNİ YAKTI

KENDİ KENDİNİ YAKTI

Tutuklanan zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Söz konusu

A+A-

Pazarlamacılardan aldığı paraları cebe atan, suçu ortaya çıkınca çaldığı 46 bin TL’yi geri ödeyen ancak tutuklanmaktan kurtulamayan Odeka Toska kefaletle serbest bırakıldı

Lefkoşa’da veznedar olarak çalıştığı Gıda Ltd isimli iş yerinden 46 bin TL çaldığı gerekçesi ile tutuklanan zanlı Odeka Toska hakkındaki soruşturma tamamlandı. İşyerinin şikâyeti üzerine gözaltına alınan ve 2 gün polis hücresinde tutuklan zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı. Zanlı müstahdem tarafından sirkat suçundan yargılanmak üzere teminat şartları ile serbest bırakıldı.

İKİ GÜN SONRA SERBEST KALDI
Gıda Ltd’nin sorumluları tarafından polise yapılan şikâyet üzerine 29 Nisan tarihinde gözaltına alınan zanlı mahkemeye çıkarılarak hakkında tutuklama emri alınmıştı. Zanlının Aralık 2013 ile Mart 2013 tarihleri arasında şirket pazarlamacıları tarafından kendisine verilen 21 adet 2.nusha tahsilat makbuzunun karşılığı olan 46 bin 289 TL’yi muhasebeye yatırmayarak çaldığı iddia edilmişti. Hakkında 2 gün tutukluluk emri alınan zanlı dün yeniden duruşmaya çıkarılarak teminata bağlandı.

ÇALDIĞINI GERİ VERDİ ANCAK KURTULAMADI
Mahkeme, bir kefilin 50 bin TL imzalaması ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Öte yandan şirket sorumlularının hırsızlığı Mart ayında fark ettiği, zanlının çaldığı paranın tamamını geri ödediği ancak şirketin 29 Nisan’da polise şikâyetçi olduğu öne sürülmüştü.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.