1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KENDİ KÖPEKLERİNİ VURDULAR!
KENDİ KÖPEKLERİNİ VURDULAR!

KENDİ KÖPEKLERİNİ VURDULAR!

Olayda biri yavru iki köpek katledildi.

A+A-

Atlılar köyü civarında avlanan 2-3 kişilik avcı grubu kendi köpeklerini vurarak öldürdü. Olayda biri yavru iki köpek katledildi.

Olaysız gün geçmeyen av sezonunda dün yine korkunç bir olay yaşandı. Atlılar köyü civarında avlanan 2-3 kişilik avcı grubu kendi köpeklerini vurarak öldürdü. Bölgede avlanan başka bir grup avcı tarafından da görülen olay vahşet olarak yorumlandı. Biri büyük biri yavru iki köpeği yakın mesafeden ateş ederek öldüren avcılar olaydan sonra bölgeden kaçtı.

Bilgi veren görgü tanığı bir genç korkunç bir vahşet örneği izlediklerini belirtti. Dün saat 14.30 civarında Atlılar bölgesinde bulunduklarını anlatan genç yaşadıklarını şöyle anlattı: “Saat 14.30 civarında 5 el silah sesi duyduk. Sonrasında ise bir köpek sesi… Köpek acı acı bağırıyordu. Koşarak olayın yaşandığı yere gittik. Bunu yapanlar oradan kaçmışlardı.

Bir avcı gördük ondan bilgi almaya çalıştık, köpeğini kaybettiğini söyledi. Kim olduğunu bilmiyoruz. Köpekleri vuran bizim konuştuğumuz kişi de olabilir. Araç plakasını aldık ve Avcılık Federasyonu Başkanı’na bizzat arayarak bildirdik. Federasyon başkanı bize teşekkür etti, bu vahşiliği yapanlara gereken cezayı vereceklerini söyledi. Bu arada ben ölen hayvanların fotoğraflarını da çektim. Biri büyük biri yavru iki köpek öldürüldü. Bir diğer yavru ise kurtuldu. Kurtulan yavruyu köye kadar getirdik. Hayatımda böylesine bir vahşet görmedim”

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.