1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “KENDİMİ KANDIRAMAM”
“KENDİMİ KANDIRAMAM”

“KENDİMİ KANDIRAMAM”

“Kendimi kandıramam”

A+A-

Devrim DEMİR  

İşlediği uyuşturucu suçundan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Hasan Yüksel Soyder’in yargılanma süreci tamamlandı. Yargılandığı süre zarfında kendini avukatsız olarak savunan Soyder, dün mahkemede kendini savundu.

Soyder’in davası başkanlığını Ömer Güran’ın yaptığı Yargıç Rauf Kürşad ve Yargıç Vedia B. Barkın’ın huzurunda görüşüldü.

Denetimli Serbestlik Yasasından yararlanmak istemedi

Merkezi Cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak yargılanmayı bekleyen Hasan Yüksel Soyder, geçen Denetimli serbestlik Yasasından yararlanmak istemediğini dün görüşülen davasında beyan etti.

Hasan Yüksel Soyder, Mahkeme başkanı Ömer Güran’ın söz hakkı vermesi üzerine gerekçelerini açıkladı.

“Tedavide sadece uyuyorum”

Hasan Yüksel Soyder, “Yasadan yararlanmak istiyorum dersem kendimi kandırmış olurum, tedavi merkezi yok. Barış Ruh’ta daha önce yine tedavi gördüm bir iğne yapılır sadece uyursun tedavi maksatlı hiçbir şey yok. 21 günlük sürenin ardından değişen hiç bir şey yok. Eroin tedavisi için verdikleri hap ise, hapa bağımlı yapıyor” dedi.

Karar için ertelendi

Ömer Güran, sanık Hasan Yüksel Soyder’in beyanlarının ardından Denetimli Serbestlikten yararlanmak istemediğini belirterek, davayı karar için erteledi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.