1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KENDİMİZİ İŞTE BÖYLE REZİL EDİYORUZ...
KENDİMİZİ İŞTE BÖYLE REZİL EDİYORUZ...

KENDİMİZİ İŞTE BÖYLE REZİL EDİYORUZ...

İşte böyle rezil oluyoruz!

A+A-

 

Bu görüntüler ülkemize yakışmıyor


Turistlere ve vatandaşlara işte böyle rezil oluyoruz. Lefkoşa’da kaldırım üzerinde duran içecek buzdolabı çürümeye terk edildi. Kullanılmaz halde olan buzdolapları, üzerine ilan yapıştırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Lefkoşa’nın Cemal Gürsel Caddesi’nde, otobüs duraklarının içinde bulunan eskimiş içecek buzdolabı, görüntü kirliliği yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.

Bölgeye yakın market olmamasından dolayı kaldırıma konulan ve bozuk para ile çalışan içecek buzdolabı yıllardan beri atıl durumda bulunuyor. Ülkemize gelen turistler, yoldan geçerken serinletici almak için buzdolabının yanına gidince, hizmet dışı olan ve paslanmaya yüz tutmuş bir buzdolabıyla karşılaşıyorlar.

Çürümüş buzdolabından hiçbir şekilde faydalanamadıklarını söyleyen vatandaşlar, ilgili firma ilgilenmiyor madem, belediyenin niye buna göz yumduğunu soruyorlar. Bunun yanı sıra çürümeye terk edilmiş buzdolabının üzerindeki yırtılmış broşürler da ayrı bir görüntü kirliliği. Bu görüntüler ülkemize gelenlere karşı rezil olmamıza yetiyor.

Haberal Kıbrıslı

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.