1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kendine Bunu Yaptı!
Kendine Bunu Yaptı!

Kendine Bunu Yaptı!

Doktorlar deli sandı...

A+A-

Kendine bunu yaptı

İnanılmaz incelikte beli, kocaman memeleri ve oyuncak bebek gibi suratı ile 25 yaşında bir genç kızdan çok çizgi film karakterine benziyor.

Birçok insan yolda kendisine yaklaşıp "Beni yanlış anlama ama çizgi film karakterine benziyorsun" diyor. Ancak Pixee Fox bunu yanlış anlamak bir kenara aslında bu iltifattan mutlu oluyor. Çünkü genç kadın böyle görünebilmek için zaten 119 bin 200 dolar harcamış.

2-366.jpg

ASIL MESLEĞİ ELEKTRİKÇİLİK

Aslında İsveçli olan ve elektrikçilik yapan genç kadın burada kendisini bulamayacağını hissettiğini ve bu yüzden ABD'ye taşınma kararı aldığını söylüyor.

3-209.jpg

North Carolina'da yaşayan Fox'un hayalindeki çizgi film karakteri ise Jessica Rabbit. Instagram'da 70 bin takipçisi olan Pixee Fox, takipçileri için iyi bir rol model olduğunu düşündüğünü söylüyor.

4-105.jpg

6 KABURGASINI ALDIRDI

Genç kadına göre ise bu çizgi film karakterleri ideal kadın bedeninin sunumu.

Fox, bu incelikte bir bele sahip olmak için ise sadece basit ameliyatlar geçirmemiş ve aslında tehlikeli bir operasyon yaptırarak 6 kaburgasını aldırmış.

YAPTIRDIĞI AMELİYATLAR 

- 6 kaburga aldırma operasyonu

- Burun estetiği

- Gözlerini daha iri göstermek için göz bölgesinden 2 operasyon

- Vajina estetiği

- Kalçalarına 'Brezilya poposu' dolgusu

- Göğüslerine 4 kere üst üste silikon 

- Yağ dondurma işlemi 

5-061.jpg

DOKTORLAR "DELİ" GÖZÜYLE BAKTI

Kaburgalarını aldırmanın hayali olduğunu söyleyen Pixee kendisine uygun bir doktor bulmak için çok uzun bir süre arayışa geçmiş. Daha önce başvurduğu doktorların kendisine "deli" muamelesi yaptığını ancak ne yaptığını çok iyi bildiğini söyleyen Fox, artık ciddiye alındığını söylüyor.

6-047.jpg

SÜREKLİ DİYET YAPIYOR

Genç kadın ayrıca bu kiloda kalmak için devamlı diyet yapıyor, sıvıyla besleniyor. Amacı da hayatının sonuna kadar bu şekilde kalarak dünyanın en ince belli kadını rekorunu almak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.