1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. KENDİNİ ELE VERDİ
KENDİNİ ELE VERDİ

KENDİNİ ELE VERDİ

Hırsızlık yaptığı markete 1 ay sonra giden Nijeryalı kıskıvrak yakalandı

A+A-

Hırsızlık yaptığı markete 1 ay sonra giden Nijeryalı kıskıvrak yakalandı

Gönyeli’ de Ayşe Behlül’e ait markete gidip çantasında içerisinde para, kredi kartı ve kimlik belgeleri bulunan cüzdanı çalan Nijerya uyruklu N.N (E-24) hırsızlığın üzerinden 1 ay geçtikten sonra yakalandı. Tutuklama talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan zanlının kamera görüntüleri sayesinde tespit edildiği açıklandı. Hırsızlık olayının 7 Temmuz 2013 tarihinde meydana geldiği belirtildi.
BİR AY SONRA GİDİNCE ENSELENDİ
Gönyeli’ deki Ayşe Behlül isimli markete giden zanlı, kimsenin olmamasını fırsat bilerek kasanın arkasında duran çanta içerisindeki cüzdanı çaldı. İçerisinde 700 TL para, kredi kartı ve kimlik belgeleri olan Ayşe Behlül’e ait cüzdanı çalan zanlı, olayın üzerinden 1 ay geçtikten sonra önceki gün yine markete gitti.
KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN TEŞHİS ETTİ
Hırsızlığın meydana geldiği tarihte kamera görüntülerinden eşgali tespit edilen zanlı markete girer girmez Ayşe Behlül tarafından tanındı. Polise haber verilmesi üzerine zanlı önceki gün markette yakalandı.
PARAYI AYAKKABIYA SAKLADI
Zanlının Gönyeli’ de oturduğu evde arama yapan polis, dolabın arkasında Behlül’e ait cüzdan, kredi kartları ve kimlik belgelerini buldu. Dolabın içerisinde yapılan aramada ise zanlıya ait bot türü ayakkabının içerisinde 600 TL nakit para tespit edildi.
SORUŞTURMA YAPILACAK
Gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydetti ve zanlının verdiği ifadenin araştırılması için 3 gün tutukluluk talep etti.
CÜZDANI ÇALDI, ÖZÜR DİLEDİ
Talebi değerlendiren mahkeme zanlının soruşturma amaçlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına karar verdi. Mahkemede söz hakkı alan zanlı, sadece özür dilemekle yetindi.

Starkıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.