1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KERMİYA’YA BU GÖRÜNTÜ YAKIŞMIYOR
KERMİYA’YA BU GÖRÜNTÜ YAKIŞMIYOR

KERMİYA’YA BU GÖRÜNTÜ YAKIŞMIYOR

Kermiya’ya bu görüntü yakışmıyor

A+A-

Kermiya Sosyal Konutları alanı başlangıcında bulunan ve çöplüğü andıran atıl inşaat, görüntü kirliliğine neden oluyor.

Metehan Yolu Sosyal Konut Apartmanları yanındaki atıl ve yıkık vaziyetteki inşaat, moloz ve klozet dahil çeşitli atıklarla kaplandı. Her gün onlarca turistin geçtiği bölgedeki bu manzara utanç verici bir boyutta.

Halkınsesi-Fehime Alasya

Her gün onlarca turistin geçiş yolu olan Metehan Yolu Devlet Sosyal Konut Apartmanları yanındaki, Dr. Naim Adiloğlu Caddesi üzerinde olan atıl ve yıkık vaziyetteki inşaat, moloz ve çeşitli atıklarla kaplandı.


Bölgedeki atıl vaziyetteki yapı, bazı duyarsız vatandaşların bıraktığı çöp ve molozlarla yoldan geçenlerin dikkatini çekiyor.

Metehan yolu üzerindeki görüntü kirliliği, bireysel atıklarla giderek çoğalıyor. Adeta çöplüğü andıran bu alanın içler acısı görüntüsü, dikkatleri hemen yanındaki askeri sınıra çekiyor. Atıl alanın yanında, birkaç metre ilerisinde bulunan askeri bölgenin, temizliğine dikkat çeken vatandaşlar, bu bölgede bulunan ağaçların dahi çok bakımlı olduğunu dile getirdi.

Vatandaşlar, “Kermiya’ya bu görüntü yakışmıyor. Bakın karşı tarafa, askeri bölgeye, caddenin temizliğine ne güzel” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Tellerle çevrili olan askeri bölgenin  dışı askerler tarafından temizlendi 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.