1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE BELLİ OLACAK!
KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE BELLİ OLACAK!

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE BELLİ OLACAK!

Acı kader!

A+A-

Yağ çıkarmak için değirmene giderken rahatsızlanan 69 yaşındaki Metin Evlat, babası gibi traktör üzerinde yaşamını yitirdi

 

Hüseyin ÇİÇEK

   Bazen öyle tesadüfler olur ki; insanlar hayal mi, gerçek mi olduğunu anlayamazlar... Mehmetçik sakinlerinden Ahmet Evlat, yıllar önce topladığı zeytinleri yağ çıkarmak için değirmene götürürken traktör üzerinde kalp krizi geçirmiş ve yaşamını yitirmişti.

   Oğlu Metin Evlat da, yağ çıkarmak için dün sabah değirmene giderken aynı şekilde babası gibi traktör üzerinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Seyir halinde iken klriz geçiren Metin  Evlat direksiyon hakimiyetini kaybedince kullandığı traktör yoldan çıkarak, sürüş istikametindeki kayaya çarparak durabildi.

 

Olay yerinde can verdi

Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 11.00 sıralarında Mehmetçik-Pamuklu  yolu üzerinde meydana geldi. Mehmetçikli Metin Evlat’ın (69) kullandığı GE 658 plakalı traktör ve arkasında zeytin dolu torbaların bulunduğu römork, yolun soluna çıkarak devrildi.

Metin Evlat olay yerinde can verirken aynı traktörün üzerinde yolcu olarak bulunan arkadaşı Mutafa Çelebi ise kazayı yara almadan atlattı. Metin Evlat’ın kesin ölüm nedeni bugün yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

 

Arkadaşının zeytinlerini almaya gidiyordu

Diyalog muhabirinin olay yerinden elde ettiği bilgilere göre Metin Evlat, arkadaşı Mustafa Çelebi’nin yağ fabrikasındaki zeytinlerini almak için yola çıktı, Mehmetçik’in Pamuklu köyü yönüne doğru bakan çıkışındaki yokuşa geldiği esnada bu talihsiz kaza ile yüzleşti. 

 

“Lastiğe bakıyor sandım”

Kaza esnasında traktörde bulunan Mustafa Çelebi ise arkadaşının bir anda öne doğru eğildiğini kendisinin ilk anda lastiği kontrol ettiğini sandığını ancak yoldan çıkmak üzere oldukları anda durumu farkedip son anda direksiyonu kontrol etmeye çalıştığını ancak kazayı önleyemediğini söyledi.

 

Bütün ailesi Londra’da

Mehmetçikli olan Metin Evlat’ın tüm ailesinin Londra’da ikamet ettiği kendisinin ise Mehmetçik’te tek başına yaşadığı öğrenildi. 

Köylüleri tarafından da çok sevilen Evlat’ın, ailesinin adaya gelmesinin ardından Mehmetçik’te defnedileceği öğrenildi. 

Evlat’ın ölümü karşısında büyük şok yaşayan ve olay yerine giden Mehmetçikliler, “iki gün önceki kazanın acısını yaşarken bugün de bu acı olayı yaşıyoruz” diyerek yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.