1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KESKİN VİRAJDA DİREKSİYON HÂKİMİYETİ KAYBEDİLEN ARAÇ…
KESKİN VİRAJDA DİREKSİYON HÂKİMİYETİ KAYBEDİLEN ARAÇ…

KESKİN VİRAJDA DİREKSİYON HÂKİMİYETİ KAYBEDİLEN ARAÇ…

büyük şok yaşayan araç sürücüsü

A+A-

Değirmenlik-Girne anayolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası büyük bir şans eseri ucuz atlatıldı. Sürücüsünün keskin virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek anayol kenarındaki çukura düşen GP 887 plakalı araçta bulunan 4 kişi olaydan burnu bile kanamadan kurtuldu.

“Allah’tan kimseye birşey olmadı”

Kazadan sonra büyük şok yaşadığı gözlemlenen araç sürücüsü Murat Berat Uslu, “Girne’den Değirmenlik istikametine doğru geliyorduk, burası fazla kullandığım bir yol değil. Virajın bu kadar keskin olabileceğini tahmin edemedim. Allah’tan kimseye birşey olmadı. Ben ve arabada bulunan diğer arkadaşlarımın durumu iyi. Allah beterinden saklasın. Bundan sonra bu yolda daha dikkatli araba kullanırım artık” diyerek yaşadığı olayı anlattı.

Yolda ışıklandırma hiç yok

Girne-Değirmenlik anayolundan kaza esnasında geçen çok sayıda sürücü, olayda ölen yada yaralanın olmamasını sevindirici bularak, ışıklandırması olmayan yol hakkındaki şikayetlerini aktardı. Özellikle ağır yük vasıtalarının çok sık kullandığı yolda ciddi bozulmalar olduğunu söyleyen sürücüler, Girne-Değirmenlik arasındaki anayolda geceleri araç kullanmanın ustalık gerektirdiğini savundu.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.