1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KEVSERİN BAŞI DERTTE!
KEVSERİN BAŞI DERTTE!

KEVSERİN BAŞI DERTTE!

Misafirliğe gitti evde...

A+A-

28 yaşındaki genç kadın, misafirliğe gittiği evden; takı, kıyafet, güneş gözlüğü ve para çalmakla suçlanıyor

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da arkadaşının evine misafirliğe giden 28 yaşındaki Kevser Kandemir, hırsızlık suçlamasıyla mahkemelik oldu. İddialara göre zanlı, misafirlikte bulunduğu arkadaşının takı, kıyafet, güneş gözlüğü ve parasını çaldı.
Mahkemeye aktarılan bilgilere göre geçtiğimiz Cumartesi gecesi Gazimağusa’da yemeğe giden zanlı, yemeğin ardından alkollü olduğu ve evi uzakta olduğu gerekçesi ile arkadaşı tarafından evine davet edildi. Zanlının, sabah 04.30 sıralarında, arkadaşının da uyuduğu sırada, yatak odası içerisinden bin 800 TL nakit para, arkadaşına ait takı ve bayan kıyafetleri ile bir adet güneş gözlüğünü çaldığı iddia edildi.
Arkadaşının şikayeti üzerine evinde tespit edilerek gözaltına alınan zanlı, dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Engin Yıldız, çalınan eşyaların bir kısmının ikametgah içerisinde bulunduğunu ve zanlının ifadesi doğrultusunda sirkat edilen ve zanlı tarafından evine giderken yola attığı takıların da yol kenarında bulunarak emare alındığını söyledi.
Şikayet geri çekildi
Zanlının, gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirten Yıldız, zanlı hakkındaki şikayetin geri çekildiğini ifade etti. Soruşturmanın henüz yeni başladığına dikkat çeken Yıldız, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Haber Kaynağı:Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.