1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIB-TEK BUNUN HESABINI VEREMEDİ!
KIB-TEK BUNUN HESABINI VEREMEDİ!

KIB-TEK BUNUN HESABINI VEREMEDİ!

Bankaya elektrik faturasını ödeme talimatı veren Soner Artan Özcihan bin pişman oldu!

A+A-

 

Bankaya elektrik faturasını ödeme talimatı veren Soner Artan Özcihan bin pişman oldu. Evine gelen fatura miktarının üzerinde bankadan para çeken KIB-TEK bunun hesabını veremedi.

Bankasına verdiği elektrik faturalarını ödeme talimatı dışında, faturasında yazılı olan miktarın çok üzerinde para talep eden ve bankadan bu parayı çeken KIB-TEK’e tepki gösteren 65 yaşındaki Soner Artan Özcihan, “KIB-TEK artık vatandaşın cebine inmeye başladı” dedi.

kib-tek.jpg

Fatura dışında para çekildi

Sağlık sorunları sebebiyle engelli statüsüne sahip olan ve indirimli elektrik kullanan Soner Artan Özcihan, hesabı bulunan bankası Kooperatif Merkez Bankası’na elektrik faturaları için ödeme talimatı verdi. Şubat ayı faturası 183,75 TL gelen Soner Artan Özcihan, bankadan ihtiyacı için para çekmeye gittiğinde KIB-TEK’in hesabından 242,78 TL çektiğini öğrenince şaşkına döndü.

“KIB-TEK bizi soyuyor”

Kendine yapılan haksızlığın düzelmesi için KIB-TEK’i sürekli arayan Soner Özcihan 3-5 telefon sonrası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akim’in sekreterine ulaştı ancak Akim toplantıda olduğu için görüşemedi. Telefona bakan KIB-TEK görevlilerinin kendisiyle adeta dalga geçtiğini söyleyen Özcihan’a görevliler, “faturadan sonra size bir hesap daha çıktı, o sebepten fazla para çekildi” dedi. Gösterilen gerekçelerden canı sıkılan Özcihan “KIB-TEK adeta cebimize indi bizi soyuyor” diye tepki gösterdi.

“Bizimle dalga geçiyorlar”

KIB-TEK’in “indirim yaptık” sözlerine de tepki gösteren Özcihan, aldıkları Şubat ayı faturasında birinci dilim için hiçbir indirimin olmadığını ancak 300 kilowat üzeri ikinci dilim için 3 buçuk kuruş bir indirim yapıldığını gördüğünü belirterek, “bizimle dalga geçiyorlar” dedi. KIB-TEK ve yetkililerini daha ciddi çalışmaya davet eden Özcihan, “yanlış yapsalar bile özür dileyip telafi etmesini bilmeliler, biz KIB-TEK’in para kasası değiliz” diye konuştu.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.