1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIBRIS TİYATRO FESTİVALİ İÇİN ANA SPONSOR MALPAS
KIBRIS TİYATRO FESTİVALİ İÇİN ANA SPONSOR MALPAS

KIBRIS TİYATRO FESTİVALİ İÇİN ANA SPONSOR MALPAS

Bu yıl 2-30 Eylül tarihleri arasında 12’ncisi düzenlenecek olan Kıbrıs Tiyatro Festivali için ana sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

A+A-

FESTİVALE MALPAS OTEL ANA SPONSOR OLDU

Bu yıl 2-30 Eylül tarihleri arasında 12’ncisi düzenlenecek olan Kıbrıs Tiyatro Festivali için ana sponsorluk sözleşmesi   imzalandı.

Sözleşme, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile festivale ana sponsor olan Malpas Otel  arasında bugün imzalandı.

LTB’den verilen bilgiye göre,  Malpas Otel’de düzenlenen törenle sözleşmeye, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Malpas Otel Direktörü Reşat Altınör imza koydu.

Sözleşme çerçevesinde festival için yurt dışından gelecek tüm ekiplerin konaklama ve yiyecek-içecekleri Malpas Otel tarafından karşılanacak.

KARABİBER

Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber, 11 yıldır festivalin komite başkanlığını yüreten usta sanatçı Yaşar Ersoy’un bu yıl görevini gençlere devrettiğini ve bu büyük sorumluluk ve  festivale olan inanç ile çalışarak organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti.

Malpas Otel’in ana sponsor olarak festivalin hayata geçmesine önemli ve çok anlamlı bir katkı yaptığını dile getiren Karabiber, tüm Malpas ailesine teşekkür etti.    

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı,  tüm Lefkoşa’nın yüzakı olan Tiyatro Festivali’nin 12’ncisini bu yıl gururla gerçekleştireceklerini söyledi.

Kültür-sanata verdiği destek için Malpas Otel’e çok teşekkür eden Harmancı, çok önemli meselelerle boğuşan LTB’de Tiyatro Festivali’nin önemli bir kültürel ve sanatsal işlevi yerine getirdiğini kaydetti.

REŞAT ALTINÖR

Malpas Otel Direktörü Reşat Altınör, yeni Belediye Başkanı Harmancı’ya görevinde başarılar dileyerek aldığı  zor görevi başaracağına inanç belirtti.

Her zaman  sanatçıların yanında olduklarını ifade eden Altınör, festivalinin kalitesinin artmasına katkı koymayı amaçladıklarını söyledi.

FAHRİ ALTINÖR

Malpas Otel Müdürü Fahri Altınör  Tiyatro Festivali’nin yıllardır  önemli bir sanat organizasyonu olarak devam ettiğini ve  sanatın toplumla buluşmasında bir köprü oluşturduğunu kaydetti.

ERSOY

LTB Kültür Sanat Koordinatörü Yaşar Ersoy da, 34 yıl önce kurulan LBT’nin mucizevi bir şekilde çalışarak her yerde alkışlanan bir tiyatro konumuna geldiğini belirterek, 11 yıl önce başlatıp toplumun yüzakı haline getirdiği Kıbrıs Tiyatro Festivali’ni bu yıldan itibaren gençlere devrettiğini kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.