1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KIBRIS’I SEVDİM YİNE GELECEĞİM
KIBRIS’I SEVDİM YİNE GELECEĞİM

KIBRIS’I SEVDİM YİNE GELECEĞİM

Samantha Fox, KKTC’de bulunma nedenini; “Albümlerimin satıldığı, şarkılarımın dinlendiği her ülkede konser verebilirim” diye açıkladı:

A+A-

İngiltere’de 16 yaşındayken Daily Sun gazetesine verdiği üstsüz pozlarla bir anda yıldızı parlayan, daha sonra da “Touch Me” isimli parçayla müzik dünyasına adım atan ve tüm dünyada isim yapan seksi sanatçı Samantha Fox, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gecesi Kuzey Kıbrıs’ta konser verdikten sonra dört gün ülkemizde tatil yaptı.

Kaldığı Malpas Hotel’de KIBRIS Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan ünlü yıldız, sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Kıbrıs’ı çok beğendiğini ve yeniden ülkemize geleceğini belirten Samantha Fox, Rum tarafının baskılarına aldırış etmediğini ve albümlerinin satıldığı, şarkılarının dinlendiği her yerde hayranları için konserler verebileceğini söyledi.

 Samantha Fox, ünlü olmadan önce 1985 yılında Kıbrıs’a geldiğini ve fotomodel olarak Karpaz’da fotoğraf çektirdiğini de belirtti.  Fox, “Başta havası olmak üzere ülkeniz çok güzel, insanlarınız sıcakkanlı” dedi.Fox, “Touch Me” isimli albümünün çok sattığını belirterek, “Hayatımın şarkısıdır” diye konuştu.

KIBRIS: KKTC’de konser vermemeniz için Güney Kıbrıs’tan baskı gördünüz ve eleştiri aldınız. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

SAMANTHA FOX: Kıbrıs’a bu ikinci gelişim. 1985 yılında Karpaz bölgesinde fotoğraf çekimine gelmiştim. O zamanlar daha ünlü değildim. Bu gelişimde o günleri hatırladım, çok duygulandım. Hatta 1985 yılında Karpaz’da çektiğimiz fotoğraf, internet sitesinde yer alıyor. Tabii buraya gelmeyeyim diye Rum kesimi ayaklandı. Ben şunu demek isterim ki; albümlerimin satıldığı, şarkılarımın dinlendiği her yerde konserler verebilirim. İleriki yıllarda yine geleceğim. 

KIBRIS: Ünlü olmak nasıl bir duygu?
SAMANTHA FOX: Ben bir gazetenin yaptığı fotoğraf çekimleriyle ünlü oldum. Daha sonra da hayatım değişti. Müzik dünyasına atılınca tanınırlığım daha da arttı. Her gittim yerde beni tanıyorlar. Bu işlere başladığım günlerde de böyleydi, halen de böyle. Halen tanınıyor, seviliyor olmak çok güzel.

KIBRIS: 30 yıllık sanat yaşamınızda en sevdiğiniz şarkınız hangisidir?
SAMANTHA FOX: Tabii ki “Touch Me” adlı parçamdır. “Touch Me”, birçok ülkede çok satan albüm olmuştur. “Touch Me”, Amerika’dan Asya’ya, Avrupa’ya kadar birçok ülkede çok dinlenen ve sevilen parçalar arasında yer aldı. Benim en çok bilinen ve unutulmayanlar arasında yer alan parçamdır. Bu da bana büyük mutluluk verdi.  Tabii ki “Touch Me” şarkısı için hayatımın şarkısı diyebilirim. Halen bu şarkıyı dinleyenler ve ilk günkü gibi sevenler var. Kıbrıs’ta da geçtiğimiz akşam verdiğim konserde ise bu şarkıya çok istek geldi.

KIBRIS: Kuzey Kıbrıs’ı nasıl buldunuz?
SAMANTHA FOX: Çok sevdim. İleride Kıbrıs’a yine geleceğim. Gerçekten güzel bir ülke, özellikle havasını çok sevdim. Kaldığım Malpas Hotel de güzel. Kuzey Kıbrıs’ta şunu gözlemledim; çok yüksek binalar yok. Ülkenizde küçük küçük binalar var, bu da güzel bir olay. Girne yat limanı da çok güzel. Kıbrıs insanı çok sıcakkanlı, sevecen, özellikle erkekleri cana yakın.

KIBRIS: Formunuzu nasıl koruyorsunuz?
SAMANTHA FOX: Haftada dört gün beş kilometre koşuyorum, çok fazla yüzüyorum ve spor yapıyorum. Sahnede de her zaman hareketli birisiyim. Hareketli yaşamım nedeniyle formumu koruyorum. Böyle olması da gerekiyor.

KIBRIS: Hayranlarınız Samantha Fox dinliyor, siz kimi dinliyorsunuz?
SAMANTHA FOX: Pink, Rihanna dinliyorum. Gerçekten iyi sanatçılar, yaptıkları işler ortada.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.