1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kıbrıslı Modacı Oscar'da
Kıbrıslı Modacı Oscar'da

Kıbrıslı Modacı Oscar'da

Kıbrıslı Modacı Oscar'da

A+A-

Raşit Bağzıbağlı, tasarımıyla Oscar’da

OSCAR’IN KIRMIZI HALISINA KIBRIS İMZASI: Türk modasının dünya çapında tanınan ismi Kıbrıslı modacımız Raşit Bağzıbağlı, bu defa tasarımıyla Oscar’da adını duyuracak .

1-739.jpg

 

Dünya starlarından Paris Hilton, Petra Nemcova ve Victoria Secret modeli Doutzen Kroes gibi isimleri giydiren Kıbrıslı ünlü modacımız Raşit Bağzıbağlı, bu kez  ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ dalında Oscar adayı olan ‘Mustang’ filminin ortak yapımcısı Mine Vargı’nın ödül töreninde giyeceği elbiseyi hazırlıyor.

Cannes Film Festivali’nin açılış filmlerinden biri olduktan sonra gösterime girdiği Fransa’da 450 bin kişi tarafından izlenen ‘Mustang’, Oscar’ın favorilerinden biri olarak gösterilirken,  daha önce ‘Eşkıya’, Gönül Yarası’ gibi başarılı filmlere imza atan yapımcı Mine Vargı, bu özel gece için Raşit Bağzıbağlı’nın kapısını çaldı.

“Elbiseyi Oscar konuşmasını hayal edip tasarladım”

28 Şubat'ta Los Angeles'in Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek 88. Oscar Akademi Ödülleri töreninin tüm dünyanın merakla izlediği ‘Red Carpet’ bölümünde Mustang ekibi Chanel imzalı tasarımlarla halıda arz-ı endam ederken, Vargı bir Raşit Bağzıbağlı tasarımıyla boy gösterecek. Görkemli gece için çok heyecanlı olduğunu vurgulayan Raşit Bağzıbağlı, ‘ Bir süre idrak edemedim.
Mine (Vargı) Hanım’la telefon alır almaz hemen görüştük. ‘Yaptığın işleri çok beğeniyorum., senin beni giydirmeni istiyorum’  dedi. Hemen çizdim, kumaşını seçtim. Onu çok önemsediğim için bir yerine iki elbise yapıyorum’ açıklamasında bulundu. Tören için bir hafta öncesinden Los Angeles’a gideceğini belirten ünlü modacı ‘Oscar günü de Los Angeles’ta Mine Hanım’ın yanında olacağım.
Saçı, makyajı, her şeyi dört dörtlük olmalı. Bir hafta öncesinden gidip hazırlıklara başlayacağım. Oscar’ı alırlarsa Mine Vargı konuşacak. Ben de elbiseyi hep bu anı hayal ederek yaptım .
Oscar’da elbisem olması zaten benim çocukluk düşümdü’ dedi. Bağzıbağlı elbiseleri ise ‘Biri çok daha sade ve yalın olacak, ikincisi için de özel Fransız danteli getirttim, şifon karışımıyla bezeli bir tasarım. Sezon trendleri ve renklerine de bağlı kaldım’ sözleriyle anlattı.

2-445.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.