1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. Kıbrıslı Türk Fotoğrafçının National Geographic Başarısı
Kıbrıslı Türk Fotoğrafçının National Geographic Başarısı

Kıbrıslı Türk Fotoğrafçının National Geographic Başarısı

Kıbrıslı Türk Fotoğrafçının National Geographic Başarısı

A+A-

 

Yaşamını İngiltere’de srüdüren Kıbrıslı Türk fotoğraf sanatçısı Caner Tandoğdu, dünyaca ünlü National Geographic dergisinin düzenlediği yarışmada finale kalarak önemli bir başarıya imza attı.

İki binin üzerinde fotoğrafın katıldığı “insan” temalı yarışmada finale kalan Caner Tandoğdu’nun çalışmasıı National Geographic dergisinin sitesinde satışa sunuldu.

Sonuçları 14 Şubat Cumartesi günü Telegraph Outdoor Festivali’nde kurulan National Geographic standında açıklanan yarışma fotoğrafçılık alanında düzenlenen en saygın etkinliklerden biri olarak kabul ediliyor.

x1.jpg

CANER TANDOĞDU

Küçük yaşlardan itibaren fotoğrafa ilgi duyan Caner Tandoğdu, 1985 yılında Güney Afrika’da dünyaya geldi. Temel fotoğraf eğitimini anavatanı Kıbrıs’ta tamamladıktan sonra İstanbul’da fotoğrafçılık çalışmalarını sürdürdü. Bu dönemde fotoğrafçılık ve karanlık oda eğitimi veren Tandoğdu, analog fotoğraftan digital platforma doğru yaşanan hızlı değişime uyum sağlayarak bu alandaki çalışmalarına hız verdi.

İngiltere’ye yerleştirdikten sonra fotoğrafçılığa bir süre ara veren Caner Tandoğdu, geçtiğimiz bir yıl içerisinde gezi, doğa ve sokak fotoğrafçılığı üzerine yeni bir portfolyo üzerinde çalışmaya başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.