1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIBRISLI TÜRK KADIN, SABİHA GÖKÇEN'DE BUHAR OLDU!
KIBRISLI TÜRK KADIN, SABİHA GÖKÇEN'DE BUHAR OLDU!

KIBRISLI TÜRK KADIN, SABİHA GÖKÇEN'DE BUHAR OLDU!

Türkiye polisi ve İnterpol devrede !

A+A-

 

72 yaşındaki Rahme Hüseyin isimli kadın Kıbrıs'a gelmek üzere bindiği uçaktan İstanbul'a indikten sonra kayboldu.

24 Ekim Cumartesi günü Türk Hava Yolları'na ait bir uçak ile saat 18:00'de İstanbul'a gelen Rahme Hüseyin isimli kadının İstanbul'a girişi göründüğü bildirilirken herhangi bir çıkış işlemi yaptırmadığı öğrenildi.

Gazeteye konuşan Rahme Hüseyin'in Kıbrıs'taki yakınları ise durumu hem Türkiye polisine hem de İngiltere'deki polise aktardıklarını söylüyorlar.

72 yaşında kanser hastası olduğu öğrenilen Rahme Hüseyin Kıbrıs'a gelmek üzere bindiği uçak ile İstanbul'a geldi fakat kadından 3 gündür haber alınamıyor.

Uçuş detaylarına göre 24 Ekim Cumartesi günü saat 17:40'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapan Türk Hava Yollarına ait uçaktan indiği ve İstanbul'a giriş yaptığı tespit edilen Rahme Hüseyin, Kıbrıs Ercan Havalimanı'na olan uçuşunu gerçekleştirecek olan uçağa binmedi.

Kıbrıs'ta kendisini bekleyen aile yakınları ise uçuşda rötar olması nedeniyle önceleri endişelenmediklerini dile getirselerde uçaktan Rahme Hüseyin'in inmediğini görünce polise başvurduklarını söylediler.

Türkiye polisi ve İnterpol'ün devrede olduğu bildirilen olay ile ilgili gazeteye konuşan Rahme Hüseyin'in kızı Emine Ramadan, “Annem üçgündür kayıp. Türkiye polisinden detaylı bilgi alamadık. Yanında 200- 300 sterling para var. Bir el çantası ve valizi var. Valizini de bulamadılar. Annemin biran önce bulunmasını istiyoruz” dedi.

KADIN BUGÜN BULUNDU - HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Kıbrıs Postası

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.