1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIBRISLI TÜRK PATLAMA ANINI ANLATTI!
KIBRISLI TÜRK PATLAMA ANINI ANLATTI!

KIBRISLI TÜRK PATLAMA ANINI ANLATTI!

"Böyle bir korku olamaz!"

A+A-

Patlama anında İstiklal Caddesi’nden Taksim’e doğru yürüyen KKTC vatandaşı Mustafa Kaçar, yaşananları anlattı.

"YERDE ATEŞ TOPU OLDU"

Mustafa Kaçar: Kuzenimle birlikte Galatasaray Lisesi’nden Taksim’e doğru gidiyorduk. Cadde tenhaydı önümüzde 15-20 kişilik bir grup yürüyordu. Birden patlama oldu. Yerde ateş topu oluştu, şarapnel parçaları üzerimize geldi ATM’lerin dibine girdik. Yerde kan içinde yatan insanlar vardı. Böyle bir korku olamaz

İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sırasında olay yerinde olan Mustafa Kaçar isimli vatandaş patlama anını anlattı.

Patlamaya dair korkunç detayları paylaşan Kaçar şunları söyledi: “Kuzenimle beraber İstiklal Caddesi’ndeydik ve Galatasaray Lisesi tarafından Taksim Meydanı’na doğru yürüyorduk. Ortalık sakindi ama önümüzde 15-20 kişi kadar insan da yürüyordu. Birden patlama oldu. Bombanın patladığında yerde ateş topu oldu. Şarapnel parçaları üzerimize doğru geliyordu. Biz de banka ATM’lerinin dibine girdik ve kısa süre orada kaldık. Yerde kan içinde yatan insanları gördük. Bir insanın yavaş yavaş yürüyüp elini havaya kaldırdıktan sonra yere düştüğünü gördüm. Her yer toz dumandı. Polis arabaları gelmeye başladı ve hemen ambulanslar geldi. Sonra biz ara sokaklardan kaldığımız otele gittik.”

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.