1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIBRISLI TÜRK VE RUM GAZETECİLER BİR ARADA
KIBRISLI TÜRK VE RUM GAZETECİLER BİR ARADA

KIBRISLI TÜRK VE RUM GAZETECİLER BİR ARADA

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği ve Basın-Sen yetkilileri, Kıbrıs Rum Gazeteciler Birliği ile bir araya geldi;

A+A-

 

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği ve Basın-Sen yetkilileri, Kıbrıs Rum Gazeteciler Birliği ile bir araya geldi.

Kıbrıs Rum Gazeteciler Birliği Binası’nda yapılan toplantıda, basın kuruluşları arasındaki işbirliğinin artırılması ve Kıbrıs’ta yıllardır yaşanmakta olan ortak sorunlara çözüm bulunması yönünde çaba harcanması konusunda görüş birliğine varıldı.

Toplantıda ayrıca, çalışma komitesi oluşturulması ve önümüzdeki dönemde bu komitenin sektörel sorunları ele alması konusunda da görüş birliğine varıldı.

MAKRİDİS

Kıbrıs Rum Gazeteciler Birliği Başkanı Andonis Makridis yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği ve Basın-Sen yetkilileri ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını söyledi.

Meslektaşlar olarak işbirliğinin önemini belirten Makridis, mesleki sorunları paylaşma ve çözümü yönünde mücadele vermek gerektiğini belirtti.

VOLKAN

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı İzzet Volkan da yaptığı konuşmada, toplantının ortak verimli çalışmalar için bir başlangıç olmasını dilediklerini söyledi.

“Adada önemli yere sahip kuruluşlar olarak, ortak vatanımız Kıbrıs’ta yıllardır yaşanmakta olan sorunlarımıza çözüm bulunmasına katkı yapacak etkinlik ve girişimlerin büyük önem taşıdığına inanıyoruz” diyen Volkan, Kıbrıs Rum Gazeteciler Birliği’ne ortak etkinlik önerilerinin yer aldığı bir de yazı sundu.

ONURER

Basın-Sen Başkanı Canan Onurer de, gazeteci meslek örgütleri olarak işbirliğinin önemine dikkati çekerek, ortak çalışma yapılması gerektiğini belirtti.

Onurer, örgütlerin daha fazla bir araya gelmesi ve etkinlik yapmasının gerekliliğine de değindi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.