1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “KIBRIS’TA ÇOCUK OLMAK”
“KIBRIS’TA ÇOCUK OLMAK”

“KIBRIS’TA ÇOCUK OLMAK”

“Şarkılar Bizi Söyler” konseri Güzelyurt’ta sahneledi.

A+A-

Çağdaş Müzik Derneği ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin “Şarkılar Bizi Söyler” konseri Güzelyurt’ta sahneledi, bunun yanında Telsim’in Kıbrıs Türk Fotoğraf Sergisi(FODER) işbirliği ile düzenlediği “Kıbrıs’ta Çocuk Olmak” fotoğraf sergisi de ziyarete açıldı.

Telsim’den verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu himayelerinde Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenen sergi ve konser, Güzelyurt‘tan önce Lefkoşa, Gazimağusa, İskele ve Beyarmudu’nda da gerçekleştirildi.

Sergi ve konser Güzelyurt’un ardından son olarak 3 Şubat Salı günü Girne’de Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Hall’da yer alacak. Sergi,  konserin yapılacağı mekanın fuayesinde saat 19:00’da açılacak. Konser ise saat 20.00’da başlayacak.

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ile ilk kez oluşturulan Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Korosu tarafından verilen konsere giriş biletleri 10 TL’den satılıyor. Sergideki fotoğraflar ise 100 TL’den satışa sunuluyor. Konser bileti ve fotoğraf satışından elde edilecek tüm gelir Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlanacak.

Güzelyurt’taki serginin açılışına Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Telsim Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Gür, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, ODTÜ KK Kampüsü Rektörü Prof. Dr. Turgut Tümer, FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit, Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Ersin Tünay da katıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.