1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KIBRIS'TAKİ BÜYÜK FİNALE KALAN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU!
KIBRIS'TAKİ BÜYÜK FİNALE KALAN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU!

KIBRIS'TAKİ BÜYÜK FİNALE KALAN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU!

Survivor 2017 yarışmasında finale kalan iki isim belli oldu!

A+A-

Survivor 2017'de finale kalan iki yarışmacı belli oldu. Merakla beklenen Survivor birincisi kim olacak? İşte 'Enlerin Survivorı'ndaki finalistler...

Survivor 2017'de kim elendi, Kıbrıs'ta finale kimler kaldı? soruları yanıt buldu. Survivor yarı finalde Ogeday, Serhat ve Adem Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıktı. En az oyu alan Serhat Survivor olma hayallerine veda etti. Perşembe günü gerçekleşecek finalde Adem ile Ogeday şampiyonluk için SMS oylamasının sonuçlarını bekleyecek ve Survivor'da kim şampiyon oldu? sorusu yanıt bulacak. İşte Survivor'da final haftasında yaşananlar ve Survivor şampiyon adaylarının ilk sözleri...

Survivor yarı finali canlı yayınla Kıbrıs'ta gerçekleşti. Yarı finale kalan Ogeday, Serhat ve Adem'in yanı sıra ünlüler ve gönüllüler takımlarının bütün yarışmacıları geceye eşlik etti.

Canlı SMS oylamasına çıkan Ogeday, Serhat ve Adem'den en az oyu alan Serhat Survivor olma hayallerine veda etti.

 

Bu sonuçlara göre Adem ve Ogeday 22 Haziran Perşembe günü şampiyonluk için SMS oylamasına çıkacak.

ADEM NELER SÖYLEDİ?

 

"Gelirken Survivor'a iki hayalim vardı. İlk hayalim burda olmaktı. İkinci hayalimse şampiyon olmaktı. Her şeyden önce burada gerçek Adem'i yansıtmak istedim. Aileme, sevenlerime layık olmaya çalıştım. Savaşcı ruhum var. Yaptığım işte savaşcı andıran bir iş. Temas sporu yapıyorum. Boksörüm. Yaklaşık 20 yıla kadar ülkemin bayrağını dalgalandırdım. Bugün burdayım ve 20 yılda yaptığım şeylerim mükafatını alıyorum. Gerçekten birilerin kalbini kazanmışım. Aileme bu duyguyu yaşattığım için çok mutluyum. Karar ne olursa olsun. Hakketmişim ki buradayım. Herkes için hayırlısını diliyorum."

OGEDAY NELER SÖYLEDİ?

"Tabiki de buraya gelirken çok şartlardan geçtik. Aileme çok teşekkür ediyorum. Ben de çok büyük emekleri var. Beni ben yapan spor karakter yaratmaz ama onu ortaya çıkartır bana hep bu felsefeyi kazandıran antrenörlerimdir. Buraya geldim kendimi yansıttım tamamen kendim oldum. Kendim olurkende bana halkın desteği halkın duaları durumlarından dolayı desteklemeyenler herkese çok çok teşekkür ederim. Burada bulunmaktan çok keyif alıyorum çok gurur duyuyorum. Herkes çok haketti. İnşallah güzel bir sonuç olacak. Ben anneme verdiğim sözü tuttum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Herkese başarılar diliyorum."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.