1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KIBRIS'TAN KURTLAR VADİSİ'NE YÜRÜDÜ
KIBRIS'TAN KURTLAR VADİSİ'NE YÜRÜDÜ

KIBRIS'TAN KURTLAR VADİSİ'NE YÜRÜDÜ

KIBRIS'TAN KURTLAR VADİSİ'NE YÜRÜDÜ

A+A-

Kurtlar Vadisi’nin Kıbrıslı Türk oyuncusu Çağlar Yüksel dizinin yeni fenomeni oldu…

Uzun yıllar fenomen haline gelen Kurtlar Vadisi dizisi yeni sezonda Kıbrıs’tan bir transfer gerçekleştirdi… KKTC’de Şakacı Programıyla ünlenen ve akıllara durgunluk veren şakalarıyla Türkiye’deki haber kanallarında yer alan Çağlar Yüksel Kurtlar Vadisi’nde fenomen haline geldi. Dizide Çağrı rolüyle dikkatleri üzerine çeken Yüksel’in performansı memleketi Kıbrıs’ta hayranlarını heyecanlandırdı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde rollerinin artacağı ifade edilirken, Yüksel’in dizide yer almasında KKTC’nin eski Turizm Bakan Ünal Üstel'in de katkısı olduğu belirtildi. Üne yeni kavuşan Çağlar ise, Kurtlar Vadisi gibi bir dizide oynamanın onur ve gururunu yaşadığını kaydetti.

Çağlar Yüksel Kimdir?

Çağlar Yüksel 28 Nisan 1985 yılında dünyaya geldi. ilkokul ortaokul liseyi Lefkoşa’da, okuduktan sonra ise Girne’de Turizm ve otelcilik bölümünü okudu. 2007 yılında Mizansen Film Sanat Derneğinde tiyatroya başladı. 2010 yılında kamera şakası programları yaptı. 2012 yılında Yüksel sinema ile tanışarak kod adı venüs filminde rol aldı. 2013 yılında Hadi Tatile Gidelim adlı yarışma programının sunuculuğunu ve yapımcılığını yaptı.

Bir çok reklam filminin yönetmenliğini ve yapımını üstlendi. 2013 yıllarının sonunda ise Metropolitan gazetesini kurarak, aktüel ve magazin gazetesinin direktörlüğünü üstleniyor… Çağlar yüksel evli ve 1 kız çocuğu babası… 

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.