1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KILIÇ, GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANI ÖZÇINAR’I ZİYARET ETTİ
KILIÇ, GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANI ÖZÇINAR’I ZİYARET ETTİ

KILIÇ, GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANI ÖZÇINAR’I ZİYARET ETTİ

Özçınar, Güzelyurt sahil projesi ile birlikte Güzelyurt’ta bir vakıf üniversitesi kurulması için çalışmaların devam ettiğini,

A+A-

ÖZÇINAR: “KENT KALİTESİNİ YÜKSELTMEK İÇİN YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt sahil projesi ile birlikte Güzelyurt’ta bir vakıf üniversitesi kurulması için çalışmaların devam ettiğini, projenin tamamlanmasından sonra bunu halkla paylaşacaklarını söyledi. Özçınar, “Kent kalitesini yükseltmek için biz yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Sağlıklı ve Onurlu Yaşam Derneği Başkanı Cemal Kılıç, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret etti.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, Kılıç ziyarette yaptığı konuşmada Güzelyurt’un sorunlarının çözülmesi için Özçınar’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

ÖZÇINAR: “SAHİL PROJESİ VE VAKIF ÜNİVERSİTESİ”

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da konuşmasında yeni dönemdeki hedeflerini anlatarak, Güzelyurt sahil projesi ile birlikte Güzelyurt’ta bir vakıf üniversitesi kurulması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Projenin tamamlanması sonrası bunun halkla paylaşılacağını söyleyen Özçınar, “Kent kalitesini yükseltmek için biz yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın Dünya Barış Günü olan 1 Eylül’de KKTC’ye yapacağı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özçınar, Erdoğan’ın “bugüne kadar Güzelyurt ile ilgili yaptığı açıklamaların” bölge halkına umut verdiğini söyledi.

Sağlıklı-Onurlu Yaşam Derneği ile Güzelyurt’un gelişmesi için birlikte çalışmalara yaparak her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Özçınar, derneğin fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.