1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KİMDEN ALDIĞINI SÖYLEMEDİ
KİMDEN ALDIĞINI SÖYLEMEDİ

KİMDEN ALDIĞINI SÖYLEMEDİ

Polis 3 dedi savcı 2

A+A-

Aldığı bir ihbari değerlendiren Gazimağusa Narkotik Polisi, önceki gün akşam operasyon yaptıkları bir evde toplam 21 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.

Mesele ile ilgili tutuklanan Ercüment Aycan, dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk emri temin edildi.

Evde 1 araçta 20 gram
Mahkemeye  olguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı önleme şubesinde görevli polis memuru Mustafa Kavaz, alınan bir bilgi ile  14 Ocak akşamı saat 21.30’ da zanlı Ercüment Aycan’ ın evinde yapılan aramalarda, ev içerisinde 1 gram, zanlıya ait ES 958 plaka araçta ise 20 gram uyuşturucu olduğuna inandıkları madde ele geçirdiklerini söyledi.

Kimden aldığı bulunamadı
Zanlının uyuşturuyu kimden temin  ettiğini henüz tespit edemediklerini anlatan  Kavaz, zanlının suçunu kabul ettiğini, ancak alınacak bir çok ifadenin daha olduğunu söyleyerek soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis 3 dedi savcı 2 gün verdi

Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı. Yargıç Ayşen Toroslu’ nun söz vermesi üzerine söz alan Ercüment Aycan çok pişman olduğunu söyledi. Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.