1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KİMSE KULAĞININ ARKASINA YATIP YARINI HAYAL ETMESİN
KİMSE KULAĞININ ARKASINA YATIP YARINI HAYAL ETMESİN

KİMSE KULAĞININ ARKASINA YATIP YARINI HAYAL ETMESİN

KİMSE KULAĞININ ARKASINA YATIP YARINI HAYAL ETMESİN

A+A-

BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU: “BİRİLERİ HÜKÜMETİN VARLIĞINI TARTIŞIYOR ‘DÜŞTÜYDÜ DÜŞÜYOR’…. KİMSE KULAĞININ ARKASINA YATIP YARINI HAYAL ETMESİN. HÜKÜMET AYAKTADIR”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, hükümetin ayakta olduğunu ve ülkeye hizmet vermeye devam edeceğini vurguladı.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu; “Birileri bu aralar hükümetin varlığını tartışıyor; ‘düştüydü düşüyor’…. Kimse buna  kulak asmasın.  Kimse kulağının arkasına  yatıp yarını hayal etmesin. Hükümet ayakta olacaktır ve ülkeye hizmet vermeye devam edecektir” dedi.

Başbakan Yorgancıoğlu, hükümetin var olma nedeninin halka hizmet  olduğunu vurguladı.

İskele İhtiyat Sandığı’nın yeni  hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.
Açılış törenine, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ile Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu da katıldı.

YORGANCIOĞLU

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu açılışta yaptığı konuşmada,  İskele’nin ilçe olduktan sonra  kurumsal yapıya ilişkin bina ve kurumların hep kendi hükümetleri döneminde yapıldığını belirterek, buna mahkemeler binası, Polis Müdürlüğü binası, Vergi Dairesi, İhtiyat Sandığı ve sağlık ocağının geliştirilmesini örnek gösterdi.

Yorgancıoğlu, mahkemelerle ilgili münhallerin ilan edildiğini ve kısa bir süre sonra mahkemelerin de çalışmaya başlayacağını belirtti.

Başbakan Yorgancıoğlu, görevlerinin ilçe olarak tanımlanan her yerde kurumsallaşmayı sağlamak olduğunu ifade ederek, hükümet olarak hedeflerinin, İskele’yi ve bölgesini daha çok geliştirmek ve daha kaliteli hizmet vermek olduğunu söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.