1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "KİMSE SORUMLULUK ALMIYOR!"
"KİMSE SORUMLULUK ALMIYOR!"

"KİMSE SORUMLULUK ALMIYOR!"

Kimsenin umrunda değil!

A+A-

Yeni Boğaziçi’nde elektrik kablolarının döşenmesi için bir süre önce kazılan kaldırım kenarlarının geç de olsa kapatılmasına rağmen mahalle girişinde kazılan bir bölümün kapanmadığı ve çevre kirliliğine neden olduğu ifade ediliyor.

Deniz ABİDİN

Yeni Boğaziçi’nde elektrik kablolarının döşenmesi için bir süre önce kazılan kaldırım kenarları geç de olsa kapatılmasına rağmen mahalle girişinde kazılan bir bölümün kapanmadığı ve çevre kirliliğine neden olduğu ifade ediliyor.

Yeni Bakış’a ulaşan Yeni Boğaziçi’nde yaşayan vatandaşlar yaklaşık 9 ay önce trafoya bağlanmak amacıyla  elektrik kablolarının döşenmesi için kaldırım kenarlarının kazıldığını belirterek, kendilerine iki üç güne kadar boruların döşenip kapatılacağının söylendiğini, ancak işlemin 9 ay sonra tamamlandığını kaydetti.  Mahalle sakinleri yolun 9 ay sonra asfaltlandığını ancak  mahallenin girişinde bir alanın açık bırakıldığını, oluşan toprak yığınının etrafı kirlettiğini belirtti.

“Herkes topu birbirine atıyor”

 

Mahalle sakinleri, şunları söyledi, “Yeni Boğaziçi Belediyesi’ni arıyoruz Karayolları bakar diyorlar. Karayollarını arıyoruz, elektrik dairesini arayın diyorlar. Kaç aydır bu sorunu çözemediler. Herkes topu birbirine atıyor. Evlerimizin girişindeki parkeleri söktüler, işlem tamamlanınca geri takacağız dediler. Ancak henüz gelip de parkeleri onaran yok. Kimse üzerine sorumluluk almıyor. Mahallemiz turistlerin geçtiği bölgedir. Sadece buraya bir park yapıldı, belediye tüm yatırımını neredeyse bu parka yaptı. Bir arka sokakta parklar paslı, çocuklar pisliğin içinde oynuyor. Belediyemizin etrafla daha çok ilgilenmesini bekliyoruz. Kış ayı gelmeden de elektik kablosu için kazılan bölümün kapatılmasını istiyoruz ”

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.