1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'KİMSENİN CESARET EDEMEYECEĞİ BİR DİZİ' ÇEKECEK
'KİMSENİN CESARET EDEMEYECEĞİ BİR DİZİ' ÇEKECEK

'KİMSENİN CESARET EDEMEYECEĞİ BİR DİZİ' ÇEKECEK

'KİMSENİN CESARET EDEMEYECEĞİ BİR DİZİ' ÇEKECEK

A+A-

2011 yılında "Hitler'i anlıyorum" deyince şimşekleri üzerine çeken Lars von Trier 'sessizlik andını' bozdu. Kimsenin cesaret edemediği bir dizi çekeceğini belirten Trier, "Ben mazoşistim" dedi.

Taraf'ta yer alan habere göre Danimarkalı yönetmen Lars von Trier, basına konuşmama yeminini bozdu. 2011’de Cannes Film Festivali’nde Hitler ve Nazilerle ilgili yaptığı ironik şakaların anlaşılmamasından dem vuran Trier, basına karşı “sessizlik yemini” etmişti. Yaptığı açıklamalardan sonra Cannes’da Persona non Grata (İstenmeyen Adam) ilan edilen tartışmalı yönetmen, uzun bir aradan sonra ilk defa Venedik Film Festivali’ndeki basın toplantısında bir açıklama yaptı. Toplantıya laptop’undan internet bağlantısıyla katılan Trier, 2016’da ekranlarda olacak 'The House That Jack Build/ Jack’in İnşaa Ettiği Ev' adlı bir TV dizisinin hazırlığında olduğunu açıkladı.

YİNE DİLİNİ TUTAMADI

Britanya’da çekilmesi planlanan ve kalabalık bir oyuncu kadrosu olacağı söylenen dizi, yönetmenin ilk televizyon projesi olmayacak. Trier, daha önce de Danimarka’da yayın yapan DR kanalı için The Kingdom (Riget)/Krallık adlı sekiz bölümlük bir mini dizi yönetmişti. Sanatçının Venedik Film Festivali’nde bulunan yapımcısı Louise Vesth ise proje hakkında detay vermekten kaçınarak “Sadece daha önce böyle bir şey görmediğinizi söyleyebilirim” dedi. Trier, yaptığı açıklamanın sonlarına doğruysa, yine dilini tutamadı ve kendini bir 'mazoşist' olarak tanımladığını açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.