1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'KİMSENİN SUÇU YOK!'
'KİMSENİN SUÇU YOK!'

'KİMSENİN SUÇU YOK!'

4 sayfalık intihar mektubu bıraktı!

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Karakol bölgesi’nde Park Tower isimli apartmanın 6 numaralı dairesinde ikamet eden 22 yaşındaki Nijerya uyruklu Bright Shibuzo Ajaero, dün saat 01.00 sıralarında, ev arkadaşı tarafından ölü olarak bulundu.

Elleri, ayakları bağlı ve başında poşet geçirilmiş halde bulunan Ajaero’nun yapılan ilk tespitlere göre, oksijen tüpüne kurduğu gaz düzeneği ile intihar ettiği tahmin ediliyor.

Elleri ve ayaklarının sıkı şekilde bağlı olmaması, vücudunda darp ve cebir izi bulunmaması ve odada boğuşma olduğuna dair en ufak bir bulguya rastlanmamasının yanı sıra gencin bıraktığı 4 sayfalık mektup intihar olasılığını güçlendirdi.

 

“İnsanlar bir canavardır”

İngilizce olarak kaleme alınan 4 sayfalık mektubunda, “Ölüm kendi seçimimdir” diyen Ajaero, mektubun başka bir kısmında ise “insanlar bir canavardır” yazdı.

 

Polis inceleme yaptı

Olayın farkedilmesi ile Adli Şube ile Olay Yeri İnceleme ekipleri apartmana giderek Nijerya uyruklu gencin ölü bulunduğu odada incelemelerde bulundu. Nijerya uyruklu talihsiz gencin hemen yanı balında bulunan ve kurduğu gaz düzeneği ile intiharında kullandığı belirtilen oksijen tüpüne de emare olarak el kondu.

 

Doku örnekleri alındı

Talihsiz gencin cesedi Gazimağusa Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, dün yapılan otopside kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için vücudundan incelenmek üzere doku örnekleri alındı. Polis cinayet ihtimali üzerinde de dururken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.