1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kiralık Aşk’ta Elçin Sangu Depremi
Kiralık Aşk’ta Elçin Sangu Depremi

Kiralık Aşk’ta Elçin Sangu Depremi

Kiralık Aşk’ta Elçin Sangu Depremi

A+A-

Star TV ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan ve bu sezona da bomba gibi girmeye hazırlanan Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu krizi yaşanıyor. Çok kaprisli olduğu ve isteklerinin bitmek bilmediği iddia edilen güzel oyuncunun dizi kadrosundan çıkarılması bile gündeme gelmiş durumda.

Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerini paylaştığı dizinin reyting rekorlarını alt üst etmesi bu sezon da beklenirken yaşanan krizin nasıl sonuçlanacağı da dizi hayranları tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Elçin Sangu’nun diziden ayrılma ihtimalinin olmasının yanı sıra izleyicinin buna nasıl bir tepki vereceği de yapım ekibi tarafından ince çizgilerden biri olarak ön plana çıkmaya başlamış durumda.

Geçen sezonun sonunda maaş krizini bir şekilde aşan yapım ekibinin Elçin Sangu’nun bu tavırlarına ne tür bir reaksiyon vereceği de kanal içerisinde tartışılmaya başlandı. İlk başlarda bölüm başına 15 bin lira alan Elçin Sangu daha sonra bu ücreti arttırma yoluna gitmiş ve maaşını da 3 katına çıkararak 45 bin lira seviyesine yükseltmişti. Kiralık Aşk önümüzdeki hafta yeni sezonun ilk bölümü ile ekranlara gelecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.