1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KİRAZ MEVSİMİ’NDE SÜRPRİZ AYRILIK!
KİRAZ MEVSİMİ’NDE SÜRPRİZ AYRILIK!

KİRAZ MEVSİMİ’NDE SÜRPRİZ AYRILIK!

KİRAZ MEVSİMİ’NDE SÜRPRİZ AYRILIK!

A+A-

Ekranların ilgiyle takip edilen TV dizisi Kiraz Mevsimi, dün akşam 45. bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen dizinin oyuncularından Zeynep Kankonde, Kiraz Mevsimi’nden ayrıldığını açıkladı.

FOX TV'nin sevilen dizilerinden Kiraz Mevsimi’nden ayrılık haberi geldi. Kiraz Mevsimi’nin kadrosuna konuk oyuncu olarak dahil olan Zeynep Kankonde, diziden ayrıldığını duyurdu. Dizide ‘Necmiye Hala’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu, ayrılığıTwitter adresinden duyurdu.

29387124.jpg

TV ekranlarına  veda ettikten sonra bir süre internet üzerinden yayınlanan  ve internet yayını da sonra eren 'Ulan İstanbul ' dizisinde Şehriban karakterini canlandıran Zeynep Kankonde,  geçtiğimiz Mart ayında Kiraz Mevsimi'nin kadrosuna katılmıştı.

ZEYNEP KANKONDE KİMDİR?

3 Mart 1980’de Eskişehir’de doğan oyuncu aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır.  Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur .  Ulan İstanbul adlı televizyon dizisinde Şehriban adlı karakteri canlandırmış, ardından Kiraz Mevsimi’nde Necmiye Hala karakterini canlandırmıştır. 
2005 yılında Beşinci Boyut adlı diziyle kariyerine başlayan oyuncu, daha sonraları Tek Türkiye adlı başka bir dizide iki sezon boyunca seslendirme yapmıştır.  Kırık Kalpler, Güz Gülleri, Şehrayin, 2 Yaka 1 İsmail gibi başka dizilerde de seslendirme ve oyunculuk performansları sergilemiştir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.