1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIRILAN DAL, ARABAYI EZDİ
KIRILAN DAL, ARABAYI EZDİ

KIRILAN DAL, ARABAYI EZDİ

Kırılan dal, arabayı ezdi

A+A-

Okaliptüs ağacının kırılan dalı, altında park edilmiş otomobilin üzerine düştü… Aracın ön camı patlarken, kimsenin yaralanmaması olayın tek teselli duyulacak yanı oldu. Büyük bir gürültüyle kırılan okaliptüs ağacının dalı, park halindeki aracın ön camı ile kaputuna zarar verdi. Aracın sahibi olan Tutku Özdil, ağaçların budamasının zamanında yapılmamasını eleştirerek “Ya içinde olsaydım, sorumlusu kim olacaktı?” diye sordu.
 
Mehmet KARA

Dereboyu’nda dün saat 15.10’da kırılan okaliptüs ağacının büyük bir dalı, park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Şans eseri herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda, aracın ön camı ile kaputu zarar gördü. İhbar üzerine olay mahalline giden itfaiye ekibi, otomobilin üzerine düşen dalları elektrikli testere ile kesti.

Aynı bölgede, geçmiş yıllarda da benzeri bir olay sonucu bir kişinin ağır yaralandığını ifade eden bölge sakinleri, yetkilileri göreve çağırdı.

“Ya içinde olsaydım”

Otomobilin sahibi olan 19 yaşındaki Tutku Özdil, büyük bir gürültü koptuğunu ve aracının üzerine büyük bir ağaç dalının devrildiğini gördüğünü söyledi.

Aracında büyük çapta hasarın meydana geldiğini kaydeden Özdil, rüzgârsız bir günde böyle bir talihsiz olay yaşadığını ifade etti.

Özdil, “Olayın yaşandığı esnada ya araçta olsaydım. Sorumlusu kim olacaktı” şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.

Özdil, konuyla ilgili Orman Dairesi’ni aradıklarını ancak telefondaki kişinin bir ekip gönderemeyeceğini söylediğini ileri sürdü.

Aracının sigortalı olduğunu kaydeden Özdil, polise konuyla ilgili bilgi verdiğini de belirtti.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.