1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ
KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

Kırmızı ışıkta geçti

A+A-

Başkentte Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’ndaki Altınbaş Benzin İstasyonu karşısındaki trafik ışıklarında, bir aracın sürücüsü, hem kendi canını, hem de taraflarında yeşil yandığı için geçiş hakkını kullanan diğer araçların sürücülerinin hayatlarını tehlikeye atarak, kırmızı ışıkta geçti.
 
Ali CANSU

Ülkemizde en çok işlenen trafik suçlarının başında kırmızı ışıkta geçmek geliyor. Bunun bir örneği de dün Başkent Lefkoşa’da, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde bulunan ve Altınbaş olarak bilinen trafik ışıklarında yaşandı.

Gönyeli istikametinden gelen ve tarafında kırmızı yandığı halde yoluna devam eden bir otomobil, o sırada taraflarına yeşil ışık yandığı için geçme hakkını kullanan diğer araçların sürücülerinin de canlarını tehlikeye atarak Göçmenköy istikametine doğru dönüş yaptı.

Olaya tanıklık edenler, “İşi o kadar acil olmalı ki, birkaç saniye ya da bir dakika daha beklemeye tahammül

edemedi” diye kinayeli bir şekilde tepkilerini dile getirirken, bazı vatandaşlar da, araçlara geçiş hakkı veren yeşil ışık süresinin, kırmızı ışığa göre çok daha az olduğunu belirterek, sürücülerin bu nedenle kural ihlali yapmak zorunda kaldığını savundu.

KIBRIS

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.