1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIROK: “ÇATALKÖY’ÜN SORUNLARI TARİH OLACAK”
KIROK: “ÇATALKÖY’ÜN SORUNLARI TARİH OLACAK”

KIROK: “ÇATALKÖY’ÜN SORUNLARI TARİH OLACAK”

Ceyhun Kırok ve beraberindeki meclis üyeliği adayları, bu sabah Çatalköy İlkokulu ve Çatalköy Belediyesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi- Birleşik Güçler (CTP-BG) Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok ve beraberindeki meclis üyeliği adayları, bu sabah Çatalköy İlkokulu ve Çatalköy Belediyesi’ni ziyaret etti.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Kırok, bölgede yaşanan sorunların 29 Haziran tarihinden itibaren tarih olacağını söyledi.

Çatalköy İlkokulu’na giderek sorunları yerinde inceleyen Kırok, okulda görev yapan öğretmen ve okul müdürüyle görüşerek, 29 Haziran seçimlerinden sonra göreve gelmeleri halinde hayata geçireceği projelerden bahsetti.

Göreve gelmeleri halinde Çatalköy İlkokulu’nu daha çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturma hedefinde olduklarını dile getiren Ceyhun Kırok, daha sonra Çatalköy Belediyesi’ni ziyaret etti.

Çatalköy Belediyesi’nde çalışanların sorunlarını dinleyen Kırok, birçok problemin farkında olduğunu vurguladı.

Kırok, denk bütçe hedefiyle yola çıktıklarını, bunu hayata geçirmeleri halinde çalışanların tüm yatırımlarının düzene gireceğini kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.