1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “KISA DÖNEMLİ EĞİTİM PROGRAMLARI” BAŞLIYOR
“KISA DÖNEMLİ EĞİTİM PROGRAMLARI” BAŞLIYOR

“KISA DÖNEMLİ EĞİTİM PROGRAMLARI” BAŞLIYOR

“KISA DÖNEMLİ EĞİTİM PROGRAMLARI” BAŞLIYOR

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Yakın Doğu Enstitüsü’nün hazırladığı,  “Ortadoğu’da Din ve Siyaset”  ve “Kriz Yönetimi”  konulu kısa dönemli eğitim ve sertifika programları, 18 Ekim’de başlıyor.

Yakın Doğu Enstitüsü’nden verilen bilgiye göre, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nce, 2014-2015 Eğitim Yılı’nda düzenlenecek kısa dönemli eğitim ve sertifika programları, toplumsal fayda odaklı, nitelikli eğitim amaçlıyor.

“Orta Doğu’da Din ve Siyaset” sertifika programı 18 Ekim’de YDÜ Büyük Kütüphane Salon 4’te saat 10.00’da başlayacak. 6 hafta sürecek kısa dönemli eğitim ve sertifika programına Türkiye’den konuşmacılar da katılacak.

“Kriz Yönetimi” sertifika programı ise 29 Kasım’da başlayacak. Kriz yönetiminin farklı boyutlarının tartışılacağı kısa dönemli eğitim programına da Türkiye’den konuşmacılar katılacak.

Programlara kayıt ve daha detaylı bilgi için www.neu.edu.tr  web sayfasından, nei@neu.edu.tr e-posta adresinden, Yakın Doğu Enstitüsü facebook sayfasından, 2236464 (dahili 532) ve  05338299736 numaralı telefonlardan alınabileceği belirtildi.

İÇ MİMARLIK DOKTORA PROGRAMINA YÖK ONAYI

Öte yandan YDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı İç Mimarlık Doktora programının YÖK onayı aldığı açıklandı.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.