1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI
KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

Ödül büyük...

A+A-

BÜYÜK ÖDÜL GAÜ İNGİLTERE KAMPÜSÜNDE TAM BURSLU EĞİTİM

 Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ 9. Liselerarası Kısa Film Yarışması başvuruları başladı.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, GAÜ İletişim Fakültesi tarafından organize edilen yarışmada dereceye girenlere ödül verilecek.

BÜYÜK ÖDÜL, 1500 EURO VE GAÜ CANTERBURY KAMPÜSÜNDE 1 YIL % 100 HAZIRLIK BURSU

Açıklamada, birincilik ödülünün 1500 Euro ve GAÜ Canterbury Kampüsü’nde 1 yıl % 100 Hazırlık Bursu, ikincilik ödülünün 1200 Euro ve GAÜ Canterbury Kampüsü’nde 1 yıl % 100 Hazırlık Bursu, üçüncülük ödülünün ise 1000 Euro ve GAÜ Canterbury Kampüsü’nde 1 yıl % 100 Hazırlık Bursu olduğu bildirildi.

SON BAŞVURU 23 MART

Yarışmanın son başvuru tarihinin 23 Mart olduğu ve ödül töreninin 10 Nisan’da gerçekleştirileceği kaydedilen açıklamada, yarışmaya katılmak isteyenlerin, başvuru formu ve detaylı bilgilere yarışmanın resmi sitesi http://yarismalar.gau.edu.tr adresi ile GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Halkla İlişkiler ve Etkinlik Departmanı’na (0392) 650 20 00 numaralı telefondan 1165 dahili hat üzerinden ulaşabileceği belirtildi.

Açıklamada, yarışma sonunda dereceye girecek eserlere ödüllerin Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te jüri ile Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ın yönetmen ve sinema sanatçılarının katılacağı ödül töreninde filmlerin gösterimlerinin ardından verileceği ifade edildi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.