1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KISA SÜRE ÖNCE VATANDAŞ OLDULAR VE...
KISA SÜRE ÖNCE VATANDAŞ OLDULAR VE...

KISA SÜRE ÖNCE VATANDAŞ OLDULAR VE...

Yazık...

A+A-

 

Mağusa Liman İşçileri Şirketi'ne hissedar olmak için bekleyen onlarca işçi varken, bir anda aralarında kısa süre önce vatandaş olanların da yer aldığı yedi kişi hissedar yapıldı.

BİRDENBİRE 

1976'da kurulan ve tûzuk geregi. emekli olanın yerine, çalışanlardan birim hissedar olması gereken Liman İsçileri Sendikası'nda olağanüstü günler yasanıyor. Yıllardır hamal olarak çalışan işçiler 'hissedar* olmayı beklerken, limana kısa süre önce ayak basanlar hissedar oldu.

YEDİ KİŞİ 

Hissedar olmasına karar verilen yedi kişinin isimlen ve kimlik kartı numaraları şöyle: Bülent Ecevit Emmi 181421. Morwan El Erian 70340. Hüseyin Özipek 182073. Fırat Menteşoğulları 215673. Tamer Ramadan 371106. Mehmet Cemiler 271530. Orhan Osmanlızade 199768

KILIF UYDURULDU

Limanda "tüm indime ve bindirme işlemleri bu yolla özelleştiriliyor* endişesi başladı Liman İsçileri Şirketi Yönetim Kurulu eski Başkanı Altonay Fahri, ismi gecen üyeleri tanımadığı söyledi. "Yazık Yıllardır hissedar olmayı bekleyenler vardı" dedi.

USULE UYGUN

CANALTAY DOĞRULADI: Limanlar Dairesi Başkanı Serdar Canaltay, hissedarlık başvurusunun Liman İsçileri Şirketi'nden geldiğini belirterek. "Biz de bunu onayladık. Ortada yasalara ve usule aykırı bir durum yok" dedi.

ENDİŞELİYİZ

RESMEN KOMPLO: Acenteler Birliği Başkanı Erden Yusufoğlu: Düşünün bazı isimler kısa süre önce vatandaş yapıldı. Sonra aniden hissedar olarak ortaya çıktı. Bunun neresi normal. İçişleri Bakanlığı konuya vakıf mı? Başbakan'ın Yardımcısı'nın bu konuda istişaresi var mı bilmiyoruz. Olay resmen bir komplo gibi duruyor.

 

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.