1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "KISA VADEDE EKONOMİYİ RAHATLATACAK GELİŞME OLMAYACAK"
"KISA VADEDE EKONOMİYİ RAHATLATACAK GELİŞME OLMAYACAK"

"KISA VADEDE EKONOMİYİ RAHATLATACAK GELİŞME OLMAYACAK"

Dinçyürek, hükümetin geçiciler konusunda dolayı ayrılmayacağını ifade ederek,

A+A-

Dinçyürek, hükümetin geçiciler konusunda dolayı ayrılmayacağını ifade ederek, “Kamu reformu yapacağız da sistemimizi hiç sorgulamadık” ifadelerini kullandı.

BAŞBAKAN'IN HABERİ VARDI

Hakan Dinçyürek, Pazartesi günü Meclis'te sundukları ivedilik istemi ile ilgili olarak, Başbakan'ın haberi olduğunu ve 366 kişinin daha önce alınanlardan ne farkı olduğunu sordu.

NEDEN HAYIR DEDİLER?

Dinçyürek, Ada TV'deki konuşmasında, CTP-BG'nin ivedilik istemine 'hayır' demesini de eleştirerek, “arka kapıdan geçici istihdam etmek istemiyorlarsa neden 'hayır' dediler bu tasarıya?” ifadelerini kullandı.

ADALET HERKES İÇİN VAR

Dinçyürek, adaletin sadece 366 kişi için olmadığını, herkes için olduğunu da sözlerine ekleyerek, kendilerinin herkese eşit davranması gerektiğini ve bundan korkmamaları gerektiğini belirtti.

HÜKÜMET KRİZİ AŞILABİLİR

DP UG milletvekili Hakan Dinçüyrek, daha sağlıklı bir diyalogla hükümetin bu krizi aşabileceğini de sözlerine ekleyerek, aynı şeyleri söylediklerini ancak ortak aklı bulmak zorunda olduklarını iddia etti. Hükümetin henüz yeni bir hükümet olduğunu da kaydeden Dinçyürek, sorunların olduğunu ancak önceliğin bu birlikteliği sağlıklı bir şekilde yürütmek olduğunu sözlerine ekledi.

EKONOMİK HANEYİ RAHATLATACAK GELİŞME OLMAYACAK

Dinçyürek sözlerine şöyle devam etti:

“Kamuda ödüllendirme yapısı olmadan verimlilik olmaz. Çok çalışan da az çalışan da aynı artışı alıyorsa bu verimlilik olmaz. Kısa vadede ekonomik anlamda haneyi rahatlatacak bir gelişme olacağına inanmıyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.