1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KISKANÇ SEVGİLİDEN ‘FACEBOOK’A NEDEN EKLEDİN’ DAYAĞI
KISKANÇ SEVGİLİDEN ‘FACEBOOK’A NEDEN EKLEDİN’ DAYAĞI

KISKANÇ SEVGİLİDEN ‘FACEBOOK’A NEDEN EKLEDİN’ DAYAĞI

Kıskanç sevgiliden ‘Facebook’a neden ekledin’ dayağı

A+A-

Sabaha kadar alkol alan, 205, 215, 99 ve 45 promil alkol tesiri altında olan üniversite öğrencisi dört kadının, makul mazeretleri olmaksızın yüksek sesle bağırarak Ulubey Sokak Ece Apartmanı’na girdiği ve 24 yaşındaki bir kadının evini basarak, darp ettikleri ortaya çıktı.

Mehmet KARA

Lefkoşa Dereboyu’nda, 15 Mart sabahı yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü.

İddiaya göre, kıskanç kadın sevgili, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta erkek arkadaşını kişi listesine ekleyen bir kadının evini arkadaşlarıyla birlikte bastı, bununla kalmayıp kadını darp etti.

Alkol tesiri altında bir apartmanın giriş koridorundan yüksek sesler, komşuları uyandırdı. Yükselen seslerin, yaşları 24 ile 26 arasında değişen üniversite öğrencisi dört kadına ait olduğu ve apartmanda kalan bir kişiyi darp ettikleri ortaya çıktı.

25 yaşındaki üniversite öğrencisi kadının, sosyal medya sitesi Facebook'tan dört kadından birinin erkek arkadaşını listesine eklemesi başına iş açtı.

Polisten aldığımız bilgiye göre, sabaha kadar alkol alan, 205 promil alkollü olduğu tespit edilen B.B (26), 45 promil alkollü olan N.S (26), 215 promil alkollü olan Ş.K (26) ve 99 promil alkollü olan E.K (24), makul mazeretleri olmaksızın yüksek sesle bağırarak Ulubey Sokak Ece Apartmanı’na girdi.

Daireye giren alkollü dört kadın, üniversite öğrencisi kadını arkadaşlarının yanında darp etti.

Polis aldığı şikayetler doğrultusunda, “Çevreye rahatsızlık veren” dört kadını, “Suçüstü tespit ederek” gözaltına aldı, dört kadına darp suçundan dava okundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.