1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kıskanç sevgilinin yöntemi olay oldu…
Kıskanç sevgilinin yöntemi olay oldu…

Kıskanç sevgilinin yöntemi olay oldu…

Erkek arkadaşına...

A+A-

Kıskanç sevgilinin yöntemi olay oldu… Erkek arkadaşına mesajlı tişört giydirdi

İngiltere'de yaşayan Holly Cockerill'in kıskançlığı sosyal medyada günün konusu oldu... Genç kadın erkek arkadaşı Karl Hennan'a zorla bir tişört giydirerek büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Cockerill, Hennan'a üzerine kendi fotoğrafının olduğu bir tişört giydirdi.

İngiliz basını ve sosyal medyada gündem Holly Cockerill… Cockerill, erkek arkadaşı Karl Hennan’ı kıskandığı için özel bir tişört hazırladı. Erkek arkadaşının sık sık gece eğlenceye gitmesinden rahatsız olan genç kadın üzerinde bir paragraf yazının olduğu tişörte kendi fotoğrafını da bastırdı.

tisort-thesun-1.jpg

Genç kadının erkek arkadaşına verdiği hediye alay konusu oldu.

İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden The Sun, genç kadının bu hamlesini okuyucularına duyurdu. Twitter üzerinden paylaşımlarıyla tanınan genç kadın erkek arkadaşının bedeni için hazırladığı tişörtte ise, “Eğer bu yazıyı okuyorsan erkeğime çok uzun süre bakıyorsun demektir. Ve eğer ben de burada olsaydım sana bu fotoğraftaki gibi bakardım. ‘Merhaba, ben Holly, onun KIZ ARKADAŞI” ifadesi yer alıyor.

holly-ekran.jpg

Tişörtün üzerinde, “Eğer bu yazıyı okuyorsan uzun süredir benim erkeğime bakıyorsun demektir. Merhaba ben Holly, onun KIZ ARKADAŞI” mesajı yazıyor.

Genç kadın konuyla ilgili olarak, “Karl’ın yeni tişörtünü beğendiğini sanmıyorum ama doğum günün kutlu olsun aşkım. Gururla bu tişörtü giyebilirsin” açıklamasını yaptı. Genç kadının bu hareketi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fotoğraf kısa sürede 10.000 beğeni alırken Twitter kullanıcıları ikiye bölündü. Bazı kullanıcılar, “Bu ne kadar güvensizliktir. İnsanın önce kendine güvenmesi gerek” derken, diğer kullanıcılar da bu esprinin çok komik olduğunu öne sürerek Cockerill’i övdü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.