1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KISKANÇLIĞIN BEDELİ!
KISKANÇLIĞIN BEDELİ!

KISKANÇLIĞIN BEDELİ!

Bedeli ağır oldu!

A+A-

Kendinden boşanan eşini korkutmak için havaya ateş açan Mehmet Erkasap 6 ay hapis yatacak

Melin DOBRAN

Kendisinden boşanan eşini korkutmak için Alayköy’de 2012 yılında havaya ateş açan Mehmet Erkasap hakkındaki dava dün karara bağlandı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde  “meskûn mahalde ateş açma” suçundan yargılanan sanık 6 ay hapse mahkûm edildi.

Başkan Ömer Güran ve Yargıçlar Rauf Kürşat, Vedia Barkın huzurunda görüşülen davada heyetin kararını Yargıç Vedia Barkın açıkladı. Kararda sanık lehine ve aleyhine olan hususları değerlendirdiklerini belirten Yargıç Barkın kimsenin kimseyi korkutmak maksadı ile dilediği gibi silahla ateş edemeyeceğini söyledi. 

 

“Hapislikten başka ceza verilemez…”

Mahkeme heyeti olarak bu davada tüm olguları titizlikle incelediklerini ve bu ciddi suça verilmesi gereken en uygun cezanın hapislik cezasından başka bir şey olamayacağına kanaat getirdiklerini söyledi. Yargıç Vedia Barkın, aktarmış olduğu olgular ışığında suçlu bulup mahkûm ettikleri sanığı 6 ay hapis cezası ile cezalandırmayı uygun bulduklarını açıkladı.

Olay tarihinden kısa bir süre önce eşinden ayrılan Mehmet Erkasap, başka bir kadınla birlikte yaşamaya başlamış, aile yakınlarını toplayan eski eşinin, kıskançlık krizine girerek, kaldığı evi basması üzerine paniğe kapılan Erkasap, av tüfeğine sarılarak ‘korkutmak amacıyla’ havaya bir el ateş açmıştı.

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.